Angus Cote de boeuf Bio (1000 gram)
- Model: Angus Cote du boeuf
- Spaarpunten: 36
- Beschikbaarheid: Op voorraad
-
Besteleenheid: 1000 gram
€ 36,59
- Ambachtelijk sinds 1924
- Gespecialiseerd in biologisch vlees.
- Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
- Spaar voor gratis messenset.
- Track and trace via versenfijn.nl
- Lees goed de bezorg info via de volgende link biologisch vlees bezorgen
Angus Cote de boeuf is de culinaire benaming voor het Angus runderribstuk of rundersteak. Het komt van het deel tussen de dunne lende (entrecote) en de hals (hals/riblappen). Het vlees is fijn van draad en zacht en de appel is omhuld met een dun laagje vet.
Bereidingswijze
Het vlees in totaal 30 tot 40 min bakken.
Voor recepten, zie dit voortreffelijk recept met cote de boeuf
Tags: Angus Cote du boeuf, rundvlees, biologisch, runderribstuk, rundersteak