Biologisch Dry Aged Rundvlees

Ben jij op zoek naar biologisch dry age rundvlees? Dan zit je goed op deze pagina. Hier vind je het complete dry-aged rundvlees assortiment van JP Puurvlees. Ons dry age vlees heeft 28 dagen lang staan rijpen in de Dry-Age kast (rijpingskast). Het resultaat is een heerlijk stuk vlees dat nog zachter en smaakvoller is. De soorten biologisch dry-aged rundvlees die bij ons zijn te verkrijgen: Dry-Age Angus Entrecote Bio, Dry-Age Angus Ribeye Bio en Dry-Age Cote du Boeuf Bio.

Heb jij ooit gehoord van dry-aged vlees? Dit is gerijpt vlees met een prachtige, intense smaakbeleving. Het is dus zeker het proberen waard! Biologisch dry age rundvlees kun je kopen bij de biologische slager JP Puurvlees. Bekijk het assortiment en plaats een bestelling in de webshop.Dry-Aged  Angus Doorregen runderlap Bio

Dry-Aged Angus Doorregen runderlap Bio

Per 100 gram:  €5,60
Dry-Aged Angus Entrecote Bio (250 gram)

Dry-Aged Angus Entrecote Bio (250 gram)

Per 100 gram:  €9,49
Dry-Aged Angus Brisket  Bio (800  gram)

Dry-Aged Angus Brisket Bio (800 gram)

Per 100 gram:  €5,60
Dry-Aged Burger Bio (angus)

Dry-Aged Burger Bio (angus)

Per 100 gram:  €5,99
Dry- Aged Angus cote du boeuf Bio

Dry- Aged Angus cote du boeuf Bio

Per 100 gram:  €8,99
Dry- Aged Angus cote du boeuf Bio (120 dagen gerijp)
Dry- Aged Angus entrecote  Bio (120-180 dagen gerijpt)
Dry- Aged Angus Ribeye  Bio

Dry- Aged Angus Ribeye Bio

Per 100 gram:  €8,99
Dry- Aged Angus Ribeye  Bio (120 dagen gerijpt)
Dry- Aged Angus Ribeye  Bio (180 dagen gerijpt)
Dry-Age Angus T-bonesteak  Bio

Dry-Age Angus T-bonesteak Bio

Per 100 gram:  €10,90
Dry-Aged Angus Shortribs rund  Bio

Dry-Aged Angus Shortribs rund Bio

Per 100 gram:  €6,89
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12

Wat is biologisch dry age(d) rundvlees?

Biologisch dry age rundvlees is echt iets bijzonders. Tijdens het droogproces wordt het vlees gerijpt, zodat er nog meer smaken worden ontwikkeld. Door het vlees enkele weken te laten rijpen in een speciale rijpingskast komt de smaak veel meer tot zijn recht. Tijdens het rijpen verdampt het vocht in het vlees tot wel 15% en breken de natuurlijke enzymen het spierweefsel af. Dit proces duurt minimaal 21-28 dagen.

Bij het rijpen ontwikkeld zich een zwarte korst om het vlees. Deze korst beschermt het vlees op een natuurlijke manier tegen indrogen en bacteriën. Eenmaal gerijpt wordt de zwarte korst eraf gesneden van het dry-aged vlees.

Proef de pure smaak

Bij biologisch dry aged rundvlees verdampt het vocht langzaam uit het biologisch vlees, waardoor er een geconcentreerde en gerijpte smaak ontstaat. Doordat het vlees donkerder wordt aan de buitenkant, ga je voor een maximale smaak. Het biologisch dry aged vlees ziet er na 21-28 dagen drogen prachtig rood uit en is extreem zacht van structuur. Ervaar het lekkerste biologisch rundvlees en ontdek de smaken die je nooit eerder ervaarde!

Dry-aged rundvlees bereiden

De beste bereidingswijze voor dry age rundvlees is op een hete grill of in een hete koekenpan met dikke bodem. Het biologisch dry-aged vlees bereid je het best rood of rosé, om op die manier de smaken optimaal naar voren te laten komen. Vervolgens bak je het geheel even en geniet je met volle teugen van dit biologisch product.

Groot assortiment biologisch

JP Puurvlees heeft het lekkerste biologische vlees, voor een bijzondere smaakervaring. Naast dry age rundvlees hebben we nog veel meer vleessoorten in ons assortiment. Voor al ons vlees geldt dat het biologisch geproduceerd is.


Biologisch Aberdeen Angus vlees

Biologisch varkensvlees

Biologisch lamsvlees

Biologisch kip en kalkoen

Biologisch limousine rundvlees

Biologisch dry age rundvlees kopen bij de online slager JP Puurvlees

Als je biologisch dry age rundvlees wilt kopen bij JP Puurvlees doe je dat het liefst voor 12:00 uur, dan heb je het morgen in huis. Wij leveren door middel van gekoeld transport. Zo komt het vlees dat je besteld hebt dus altijd vers en op tijd bij je aan. Wij kunnen je bestelling aan de deur leveren, of je kunt deze bij onze fysieke winkel in Nunspeet komen ophalen. Onze bezorgers rijden door heel Nederland en delen van België om bestellingen te leveren.

Bestel eenvoudig biologisch dry-aged rundvlees in onze webshop

Kies eens voor een nieuwe smaaksensatie en probeer biologisch dry age rundvlees. Bestel vandaag nog online jouw gewenste vlees en geniet morgen al van de intense en gerijpte stukken biologisch vlees. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer