Er zijn geen producten in deze categorie.


Horeca

Horeca

Biologisch vlees voor horeca

JP Puurvlees is een ambachtelijk biologische slagerij, die gerund wordt door een enthousiast team van mensen met hart voor biologisch en aandacht voor kwaliteit. Wij leveren aan particuliere klanten, maar ook aan natuurwinkels en horeca. JP Puurvlees is biologisch gecertificeerd. Ons SKAL-nummer is 027541.

Graag zou ik met je in contact komen om te kijken of er een samenwerking tussen jouw en mijn bedrijf zou kunnen ontstaan.

Ambachtelijke biologische producten

Als restaurant is het altijd aantrekkelijk om je te onderscheiden van andere restaurants. Daarbij kunnen wij je misschien van dienst zijn door onze ambachtelijk biologische producten. Tegenwoordig letten veel consumenten op wat ze eten, onder andere op de grote hoeveelheden E-nummers die ze terug vinden in voedingswaren. Dit geldt uiteraard ook voor vlees.

In het bijzonder wil ik je attenderen op ons brede assortiment wildproducten. Dit wild komt voornamelijk van de Veluwe.

Door biologische producten in je menukaart op te nemen bereik je ook een andere en grotere doelgroep. Dit kan je restaurant op een positieve manier op de kaart zetten.


U kunt mij bellen op 0651085943 of mailen info@jppuurvlees.nl.


Wil je alvast meer informatie? Dan kun je deze vinden op mijn site www.jppuurvlees.nl. Hier vind je alle informatie over ons bedrijf, uitleg over biologisch vlees en de producten die ik je kan bieden. Ook kun je verdere informatie over biologische producten vinden op www.ikleefgroen.nl.

Met vriendelijke groet, Jaap van der Plas Eigenaar JP Puurvlees