Bestelinfo

Het bestellen van biologisch vlees van JP Puurvlees in de webwinkel is eenvoudig en transparant. Je selecteert in de shop welk soort vlees je wilt bestellen, bijvoorbeeld varkensvlees. Vervolgens kies je het product. Je kunt rechtstreeks bestellen via de bestelknop onder de foto. Je kunt ook op de foto klikken voor een vergroten en voor aanvullende informatie over het vlees, zoals de bereidingswijze. Vanuit dit venster kun je bestellen via de groene bestelknop. Kijk goed of je de verpakking met het juiste gewicht hebt geselecteerd, soms kun je uit verschillende verpakkingen kiezen. Druk op bestel om het vlees in je boodschappenmandje te plaatsen.

Bevestigen en betalen van biologisch vlees

Betalen gaat via iDEAL of via overschrijving. Ben je klaar met winkelen? Druk dan op afrekenen en je gaat naar de kassa. Hier kun je elektronisch betalen. Ben je een nieuwe klant, dan kan je als gastklant direct bestellen zonder je te registreren. Als terugkerende klant kun je je registreren en inloggen op je eigen account om de bestelling snel af te ronden. Bestel je vaker, dan krijg je bovendien de optie om achteraf per factuur te betalen.

Bezorgen of afhalen van biologisch vlees

Is je boodschappenmandje gevuld, dan kies je wanneer je het pakket wilt ontvangen of afhalen. Bestel je voor vrijdag 12.00 uur dan kan je kiezen om je bestelling op zaterdag, maandag of dinsdag te laten bezorgen. Vanwege milieu overwegingen en duurzaamheid hebben we besloten 2 x per week de pakketten bij ons te laten ophalen. Bezorgen kan dus wel elke dag van de week.   LET OP vrijdag na 12.00 en zondag tot en met dinsdag tot 2.00 uur bestellen betekent op woensdag, donderdag of vrijdag leveren. Ook op feestdagen geldt de tweede leverdag na de feestdagen leveren. Je kunt het pakket ook afhalen in de biologische slagerij te Nunspeet. Zie voor meer informatie de pagina 'bezorgen'.

Heb je hulp nodig bij het bestellen of heb je vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder. Telefoonnummer (06) 51 08 59 43, e-mailadres info@jppuurvlees.nl.

Prijs en gewicht

De combinatie tussen prijs en gewicht is een belangrijk punt. Vlees is een natuurproduct. Het gewicht per portie varieert daardoor, zeker in de ambachtelijke omgeving. De ene karbonade is zwaarder dan de andere. Daarom weegt een slager je bestelling ook altijd af. Bij de productie in deze webwinkel van JP Puurvlees, is steeds het gemiddelde gewicht vermeld met daarbij de prijs van dat gewicht. Als de bestelling binnen is, worden de producten verzameld. Dit betekent dat het gewicht per product iets kan afwijken van het gewicht zoals dat in de webwinkel staat vermeld. Kortom, soms krijg je iets meer geleverd, soms iets minder. Heeft dit onverhoopt een te groot verschil tussen prijs en gewicht tot gevolg, dan voegen wij een extra product toe aan de bestelling.


FacebookTwitterLinkedIn