Bezorgen

Biologisch vlees laten bezorgen

Ons biologisch vlees is vers ingevroren. Je kunt de bestelling afhalen of laten bezorgen. Wij bezorgen bestellingen op woensdag tot en met zaterdag. De  bestelhoeveelheid voor bestellingen is € 60,- en de bezorgkosten zijn € 7,99 (geen bezorgkosten bij afhalen in Nunspeet). U kunt ook onder de €60,= bestellen dan komen er bestelkosten van €6,99 bij. We bezorgen het vlees altijd bevroren per gekoeld transport. Als je alles vers (niet bevroren) wilt ontvangen, geef dit dan bij je bestelling aan. Het bedrijf wat het transport verzorgt heet "Vers & Fijn". Via hun website kan het pakket gevolgd worden.

Biologische bezorgservice Vers & Fijn

Vlees is een versproduct. Daarom hebben wij gekozen om dit gekoeld te laten vervoeren via "Vers & Fijn". Het is daarom belangrijk dat je thuis bent als het pakket wordt bezorgd. Ben je onverhoopt niet thuis, dan vragen we de bezorger om het pakket bij de buren af te leveren. Je kunt zelf kiezen op welke dag je het pakket wilt ontvangen. Bezorgen Friesland en Groningen kan op dinsdag, donderdag en vrijdag. Bezorgen in Zeeland kan op dinsdag en donderdag. Bezorgen in Limburg op dinsdag tot en met vrijdag. Bezorgen in overige provincies kan van dinsdag tot en met zaterdag. Bestel je voor dinsdag 12 uur dan kan er woensdag geleverd worden. Bestel je voor woensdag voor 12 uur dan kan het pakket donderdag geleverd worden etc. Dus woensdag na 12 uur bestellen is op vrijdag bezorgen. Je kunt het pakket ook afhalen, bijvoorbeeld in de avonduren na je werk. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een mail waarin de dag van bezorging staat vermeld. Je ontvangt op de dag voor de bezorging per e-mail hoe laat het pakket de volgende dag wordt bezorgd. Je kunt ook op de website van versenfijn.nl klikken op de button webportaal en dan op track & trace. Je vult je postcode en huisnummer in en je ziet hoe laat er bezorgd wordt. Voor informatie over het vervoersbedrijf kun je kijken op de website van Vers & Fijn.

Onze eigen biologische bezorgservice

Op donderdag en zaterdag bezorgen wij met de eigen bezorgservice in regio Nunspeet. Als je bestelt krijg je via de mail bericht of je in aanmerking komt voor deze bezorgservice. Het tijdstip van bezorging wordt bij benadering doorgegeven.

Overige biologische bezorgservices:

Via PostNL
Woensdag tot en met zaterdag kan via PostNL geleverd worden.

Verzendverpakking
De verpakking kan doordat het transport gekoeld is bestaan uit stevig karton en kan dus na het uitpakken in de papierbak.

Afhalen in Nunspeet bij onze eigen slagerij
Je kunt het vlees ook ophalen in Nunspeet. In dit geval worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Als je het pakket bij ons afhaalt, kun je ook de slagerij en worstmakerij bezichtigen.

Contact opnemen met JP Puurvlees

Wil je biologisch vlees bestellen bij biologische slager JP Puurvlees? Bekijk ons uitgebreide assortiment en doe eenvoudig online je bestelling. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met JP Puurvlees. Je kunt uiteraard ook biologisch vlees kopen bij ons in de winkel te Nunspeet. Wij zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot en met 16.00 uur.