Bezorgen

Ons biologisch vlees is vers ingevroren. Je kunt de bestelling afhalen of laten bezorgen. Wij bezorgen bestellingen op maandag tot en met zaterdag. Het  minimum orderbedrag  is €60,00 en de bezorgkosten zijn €8,45 ex btw  (geen bezorgkosten bij afhalen in Nunspeet). Je kunt ook onder de €60,00 bestellen, dan komen er kleine orderkosten bij van €6,99 ex btw. We bezorgen het vlees altijd bevroren per diepvries transport. Als je alles vers (niet bevroren) wilt ontvangen, geef dit dan bij je bestelling aan, dan wordt het bezorgd met gekoeld transport.

Biologische bezorgservice Vers & Fijn

Vlees is een versproduct. Daarom hebben wij gekozen om dit gekoeld te laten vervoeren via "Vers & Fijn".  Je kunt zelf kiezen op welk(e) dag(deel)  je het pakket wilt ontvangen. Bezorgen door heel Nederland kan van maandag t/m zaterdag.  Uitgezonderd de wadden eilanden. Bestel je voor 12.00 uur dan wordt je bestelling de volgende dag thuis bezorgd. 

Bestel je na 12.00 uur dan wordt je bestelling een dag later geleverd of op een dag naar eigen keuze.  Je kunt het pakket ook afhalen in onze biologische slagerij te Nunspeet. De dag voor bezorging ontvang je een mail van Vers & Fijn, waarin het tijdstip staat vermeld hoe laat de bezorger bij je thuiskomt. Je kunt ook het tijdstip van bezorgen vinden op de website van Vers & Fijn. 

Je vult je postcode en huisnummer in bij "webportal>>track and trace" en je ziet hoe laat er bezorgd wordt.           


Nieuw>>>>Biologische bezorgservice Vers & Fijn nu ook in België

Bestel je vanuit België dan wordt alleen op dinsdag en vrijdag uw bestelling geleverd via www.versenfijn.nl. 

Hieronder zie je de provincies waar geleverd kan worden.

.              Brussels Hoofdstedelijk Gewest: 1000-1299

.              Provincie Vlaams-Brabant: 1500-1999, 3000-3499

.              Provincie Antwerpen: 2000-2999

.              Provincie Limburg: 3500-3999

.              Provincie Henegouwen: 6000-6599,7000-7999

.              Provincie West-Vlaanderen: 8000-8999

.              Provincie Oost-Vlaanderen: 9000-9999

Onze eigen biologische bezorgservice gratis in Nunspeet en Harderwijk

In de regio Nunspeet en Harderwijk bezorgen wij op dinsdag tot en met zaterdag met de eigen bezorgservice. Er worden dan geen bezorgkosten in rekening gebracht, wel kleine orderkosten voor bestellingen onder de €60,00. Wel online bestellen en de juiste optie kiezen. Mocht u niet online kunnen bestellen dan kunt u bellen naar ons 06 nummer (0651085943)

Verzendverpakking
De verpakking kan doordat het transport gekoeld is bestaan uit stevig karton en kan dus na het uitpakken in de papierbak. Zie verdere info verpakking

Afhalen in Nunspeet bij onze eigen slagerij
Je kunt het vlees ook ophalen in Nunspeet. In dit geval worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Als je het pakket bij ons afhaalt, kun je ook de slagerij en worstmakerij bezichtigen.

Contact opnemen met JP Puurvlees

Wil je biologisch vlees bestellen bij biologische slager JP Puurvlees? Bekijk ons uitgebreide assortiment en doe eenvoudig online je bestelling. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met JP Puurvlees. Je kunt uiteraard ook biologisch vlees kopen bij ons in de winkel te Nunspeet. Wij zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot en met 16.00 uur.