Bezorgen

Ons biologisch vlees is vers ingevroren. Je kunt de bestelling afhalen of laten bezorgen. Wij bezorgen bestellingen op maandag tot en met zaterdag. Bestel je boven de €70,00 dan zijn de bezorgkosten  €12,99 ex btw  (geen bezorgkosten bij afhalen in Nunspeet). Je kunt ook onder de €70,00 bestellen, dan komen er kleine orderkosten bij van €6,99 ex btw. We bezorgen het vlees altijd bevroren per diepvries transport. Als je alles vers (niet bevroren) wilt ontvangen, geef dit dan bij je bestelling aan, dan wordt het bezorgd met gekoeld transport. 

Biologische bezorgservice vers en fijn

Vlees is een versproduct. Daarom hebben wij gekozen om dit gekoeld te laten vervoeren via "vers-en-fijn".  Je kunt zelf kiezen op welke dag je het pakket wilt ontvangen. Bezorgen door heel Nederland kan van maandag t/m zaterdag.  Bestel je voor  dinsdag 12.00 uur dan kan je kiezen om je bestelling op woensdag, donderdag of vrijdag te laten bezorgen. Bestel je voor vrijdag 12.00 uur dan kan je kiezen om je bestelling op zaterdag, maandag of dinsdag te laten bezorgen. Vanwege milieu overwegingen en duurzaamheid hebben we besloten 2 x per week de pakketten bij ons te laten ophalen. Bezorgen kan dus wel elke dag van de week. 

 Op feestdagen geldt de tweede leverdag na de feestdagen leveren. Je kunt het pakket ook afhalen in onze biologische slagerij te Nunspeet. De avond voor bezorging ontvang je een mail van versenfijn.nl , waarin het tijdstip staat vermeld hoe laat de bezorger bij je thuiskomt. Je kunt ook het tijdstip van bezorgen vinden op de website van "vers-en-fijn". Let op: als u niet thuis bent op de door u ingevulde bezorg dag dan wordt het pakket de dag erop weer aangeboden maar wel extra de volledige bezorgkosten  in rekening gebracht. U krijgt voor de avond van uw uitgekozen bezorg dag een track an d trace code. Heeft u geen mail gehad kijk in uw spam.

      

Biologische bezorgservice Vers en Fijn nu ook in België

Bestel je vanuit België dan wordt alleen op dinsdag en vrijdag uw bestelling geleverd via www.versenfijn.nl. Bezorgkosten België zijn €18,00.

Hieronder zie je de provincies waar geleverd kan worden.

.              Brussels Hoofdstedelijk Gewest: 1000-1299

.              Provincie Vlaams-Brabant: 1500-1999, 3000-3499

.              Provincie Antwerpen: 2000-2999

.              Provincie Limburg: 3500-3999

.              Provincie Henegouwen: 6000-6599,7000-7999

.              Provincie West-Vlaanderen: 8000-8999

.              Provincie Oost-Vlaanderen: 9000-9999

Onze eigen biologische bezorgservice gratis in Nunspeet en Harderwijk

In de regio Nunspeet en Harderwijk bezorgen wij op dinsdag tot en met zaterdag met de eigen bezorgservice. Er worden dan geen bezorgkosten in rekening gebracht, wel kleine orderkosten voor bestellingen onder de €70,00. Wel online bestellen en de juiste optie kiezen. Mocht u niet online kunnen bestellen dan kunt u bellen naar ons 06 nummer (0651085943)

Verzendverpakking
De verpakking kan doordat het transport gekoeld is bestaan uit stevig karton en kan dus na het uitpakken in de papierbak. Zie verdere info verpakking

Afhalen in Nunspeet bij onze eigen slagerij
Je kunt het vlees ook ophalen in Nunspeet. In dit geval worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Als je het pakket bij ons afhaalt, kun je ook de slagerij en worstmakerij bezichtigen.

Contact opnemen met JP Puurvlees

Wil je biologisch vlees bestellen bij biologische slager JP Puurvlees? Bekijk ons uitgebreide assortiment en doe eenvoudig online je bestelling. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met JP Puurvlees. Je kunt uiteraard ook biologisch vlees kopen bij ons in de winkel te Nunspeet. Wij zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot en met 16.00 uur.