Biologisch vlees bestellen

JPpuurvlees is dé biologische slager met een breed assortiment aan biologische producten. Dus ben je op zoek naar een slager waar je biologisch vlees kunt bestellen? Kies dan voor JPpuurvlees: puur, lekker en verantwoord vlees eten. Vanzelfsprekend is ons vlees van uitstekende kwaliteit en garanderen wij dat alle dieren een goed leven hebben gehad.

Biologisch vlees van JPpuurvlees

De bedrijven waar wij zaken mee doen, zijn bedrijven waarin alle een ruime leefomgeving hebben gehad. Hierdoor hebben zij ook minder stress gehad, wat ten goede komt aan de kwaliteit van het vlees. Het dierenwelzijn én de hoge kwaliteit van het vlees staat dan ook centraal bij JPpuurvlees. Bij ons kun je 100% biologisch vlees bestellen.

Kwaliteitsgarantie

Wij werken met korte lijnen tussen boer, slager en de consument. Op deze manier kan de hoge kwaliteit van het vlees worden gegarandeerd. Zo weet je precies met wie je te maken hebt, waar het vlees vandaan komt én hoe er met het vlees is omgegaan. Ons rundvlees is bijvoorbeeld afkomstig van Limousin-koeien uit de biologische veehouderij: smaakvol vlees van zeer goede kwaliteit. Onze andere vleessoorten komen weer van andere boeren bedrijven, zoals:

  • Kippenvlees van Sjoerd Kok uit Lelystad
  • Kalfsvlees en snacks van Eco Fields te Wekerom
  • Lamsvlees van verschillende boeren uit Nederland (texels lam)
  • Varkensvlees van het Vechtdal

Uitgebreid assortiment

Bij ons kun je biologisch vlees bestellen, maar ben je ook op het juiste adres voor vlees dat specifiek voor de barbecue is bedoeld. JPpuurvlees biedt een ruim assortiment aan biologische producten voor de barbecue. Je kunt hierbij denken aan: wild, staartstuk, cote du boeuff, varkensschouder, lamsrack of een heerlijk varken aan het spit.

Contact opnemen

Wil je biologisch vlees bestellen bij biologische slager JPpuurvlees? Bekijk ons uitgebreide assortiment en doe eenvoudig online je bestelling. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met JPpuurvlees. Je kunt uiteraard ook biologisch vlees kopen bij ons in de winkel te Nunspeet. Wij zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot en met 16.00 uur. Wij staan altijd voor je klaar, zowel voor particuliere als voor zakelijke bestellingen. Je bestelling wordt in heel Nederland bezorgd met gekoeld transport van PostNL.Kogelbiefstuk Bio

Kogelbiefstuk Bio

per 100 gram: € 3,20

Bavette Bio(500 gram)

Bavette Bio(500 gram)

per 100 gram: € 1,76

Kalkoenrollade Bio (500 gram)

Kalkoenrollade Bio (500 gram)

per 100 gram: € 2,80

Picanha Bio (1000 gram)

Picanha Bio (1000 gram)

per 100 gram: € 2,30

Kalkoenbraadstuk Bio

Kalkoenbraadstuk Bio

per 100 gram: € 1,70

Kalkoengehakt Bio
Kipgehakt Bio

Kipgehakt Bio

per stuk

Kalkoenfilet Bio

Kalkoenfilet Bio

per stuk