Biologisch vlees eenvoudig online bestellen

Kogelbiefstuk Bio
Bavette Bio(500 gram)

Bavette Bio(500 gram)

per 100 gram: € 1,76

Kalkoenrollade Bio (500 gram)

Kalkoenrollade Bio (500 gram)

per 100 gram: € 2,79

Picanha Bio (1000 gram)

Picanha Bio (1000 gram)

per 100 gram: € 2,39

Kalkoengehakt Bio

Kalkoengehakt Bio

per 100 gram: € 1,84

Kipgehakt Bio

Kipgehakt Bio

per 100 gram: € 1,39

Kalkoenfilet Bio

Kalkoenfilet Bio

per 100 gram: € 3,43

JP Puurvlees is dé biologische slager met een breed assortiment aan biologische producten. Dus ben je op zoek naar een slager waar je dit vlees kunt bestellen? Kies dan voor JP Puurvlees: puur, lekker en verantwoord vlees eten. Vanzelfsprekend is ons vlees van uitstekende kwaliteit en garanderen wij dat alle dieren een goed leven hebben gehad.

En dat proef je!

Ben je benieuwd naar het vlees van de biologische slager? Plaats een bestelling in de webshop en ervaar het zelf! Plaats voor 12:00 een bestelling zodat je het de volgende dag al in huis hebt! Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt. We staan je graag te woord.

Biologisch vlees van JP Puurvlees

De bedrijven waar wij zaken mee doen, zijn bedrijven waarin alle dieren een ruime leefomgeving hebben gehad. Hierdoor hebben zij ook minder stress gehad, wat ten goede komt aan de kwaliteit van het vlees. Het dierenwelzijn waar wij rekening mee houden én de hoge kwaliteit van het vlees staat dan ook centraal bij JP Puurvlees. Bij ons kun je 100% natuurlijk vlees bestellen.

Waarom kiezen voor het vlees van JP Puurvlees?

  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Voor 12:00 besteld? De volgende dag al in huis!
  • Bezorging met gekoeld/diepvriestransport
  • Spaar voor een gratis messenset!
  • Track and Trace-code via versenfijn.nl

Verschil tussen ‘gewoon vlees’, scharrelvlees en biologisch vlees

Op biologisch vlees vind je 3 sterren van het ‘Beter leven keurmerk.’ Dit houdt in dat de dieren een goed leven hebben gehad, daar moet altijd rekening mee gehouden worden. Dit vlees wordt geproduceerd met respect voor milieu, de natuur én de dieren. Ze beschikken over genoeg ruimte om in te leven, stro en ze mogen naar buiten.

Pijnlijke ingrepen zijn verboden en ze eten biologisch voer. Is een dier ziek? Dan wordt er zo min mogelijk antibiotica gebruikt.

Scharrelvlees is een tussenweg, dit vlees heeft meestal 1 of 2 sterren. De dieren krijgen meer ruimte, meer stro en mogen soms even naar buiten. Ze eten geen biologisch voer. ’Gewoon vlees’ heeft geen ster, waardoor je niet gegarandeerd bent van een goed leven van de dieren.

In de biologische veehouderij gaat men op de meest diervriendelijke manier om met het vee. De dieren hebben een ruime leefomgeving en daardoor minder stress; dit bevordert de kwaliteit van het vlees.

Kwaliteitsgarantie | dé biologische slager

Wij van dé biologische slager werken met korte lijnen tussen boer, slager en de consument. Op deze manier kan de hoge kwaliteit van het vlees worden gegarandeerd. Zo weet je precies met wie je te maken hebt, waar het vlees vandaan komt én hoe er met het vlees is omgegaan.

Ons rundvlees is bijvoorbeeld afkomstig van Limousin koeien uit de biologische veehouderij: smaakvol vlees van zeer goede kwaliteit. Onze andere vleessoorten komen weer van andere boeren bedrijven, zoals:

  • Kippenvlees van Sjoerd Kok uit Lelystad
  • Kalfsvlees en snacks van Eco fields te Wekerom
  • Lamsvlees van verschillende boeren uit Nederland
  • Varkensvlees van het Vechtdal

Uitgebreid assortiment van de online biologische slager

Bij de online biologische slager kun je biologisch vlees bestellen, maar ben je ook op het juiste adres voor vlees dat specifiek voor de barbecue is bedoeld. JP Puurvlees biedt een ruim assortiment aan biologische producten voor de barbecue. Je kunt hierbij denken aan: wild, staartstuk, cote du boeuff, kip, varkensschouder, lamsrack of een heerlijk varken aan het spit. Ook verzorgt JP Puurvlees biologische luxe barbecuepakketten.

Je kunt bij ons altijd rekenen op kwaliteit én duurzaamheid.

Kies voor JP Puurvlees

Wil je vlees bestellen bij biologische slager JP Puurvlees? Bekijk ons uitgebreide assortiment en doe eenvoudig online je bestelling. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met JP Puurvlees. Je kunt uiteraard ook vlees kopen bij ons in de winkel te Nunspeet.

Wij zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot en met 16.00 uur. Wij staan altijd voor je klaar, zowel voor particuliere als voor zakelijke bestellingen. Je bestelling wordt in heel Nederland bezorgd met gekoeld transport van PostNL.