Biologische slager in Nunspeet en omstreken

Bent u op zoek naar een biologische slager in Nunspeet en omgeving? Of wilt u graag prachtig biologisch vlees online bestellen? Dan bent u bij JP Puurvlees aan het juiste adres! Met de enorme dosis vakkennis over biologisch vlees, aangevuld met biologische wijnen en marinade/kruiden en sauzen is JP Puurvlees dé biologische slager die u zoekt. Naast dat u online kunt bestellen, kunt u de biologische slager ook bezoeken in Nunspeet.

Wie zijn wij?

JP Puurvlees is in april 2011 opgericht door biologische slager Jaap van der Plas, de vierde uit een slagersfamilie. Het is begonnen met de online verkoop van biologisch vlees. Dit is in december 2013 aangevuld met een biologische slagerij in Nunspeet. Wij staan achter het dierenwelzijn, daarom kiezen wij ook uitsluiten voor samenwerkingen met biologische veehouderijen. Hier gaan mensen op de meest diervriendelijke manier met de dieren om en hebben ze een ruime leefomgeving. Je proeft de kwaliteit in het vlees! Door de korte lijntjes boer -> slager -> consument, blijft het biologische vlees zijn beste kwaliteit behouden.

Ons biologisch assortiment

U kunt bij ons als biologische slager niet alleen het meest heerlijke vlees krijgen, maar ook biologische wijnen, biologische marinade/kruiden en sauzen en complete vleespakketten. Zo kunt u voor uw diner of barbecue meteen een complete set aanschaffen, wel zo praktisch! Vindt u het lastig om te beslissen welk biologisch vlees het beste bij uw gelegenheid past? Met onze vakkennis als biologische slager adviseren wij u graag!

Kom langs bij de biologische slager

Wilt u graag ons heerlijke vlees bestellen? Dit kan zowel online via de webshop, als telefonisch via 06-51085943 . Uiteraard kunt u ook de biologische slagerij bezoeken in Nunspeet, wij zijn iedere dinsdag tot en met zaterdag geopend. Wij zien u graag verschijnen!