Dry-Aged Angus Entrecote Bio (250 gram)
- Model: Dry-Aged Angus entrecote bio
- Spaarpunten: 24
- Beschikbaarheid: Op voorraad
Besteleenheid: 250 gram
-
€23,73
- Excl. BTW: €21,77
✔ Door heel BE en NL gekoeld en diepvries transport.
✔ Levertijd 1-3 werkdagen indien op voorraad.
✔ Rechtstreeks van de boer
✔ Biologisch en dus Skal gecertificeerd
✔ Lees goed de bezorg info: biologisch vlees bezorgen
Biologische Dry Age Angus Entrecote kopen?
Wil je Dry-Age Angus entrecote kopen? Een heerlijk stuk biologisch vlees van de Angus dunne lende? Bij JP Puurvlees ben je hiervoor zeker aan het juiste adres. JP Puurvlees heeft namelijk een groot aanbod aan vlees, wijn en marinade. Zo kun je zelf een heerlijke maaltijd bereiden en wordt het vlees gewoon bij jouw thuis geleverd.
Dry-Age Angus Entrecote is een premium-gesneden stuk vlees van de dunne lende wat 28 dagen heeft gerijpt in onze Dry-Age kast, hierdoor wordt de malsheid en de smaak positief beïnvloed. Een heerlijk stuk vlees, met een klein vetrandje en lekker gemarmerd. Dit vetrandje kan het beste pas na de bereiding van het vlees worden afgesneden. Indien het stuk vlees een wat dikkere vetrand heeft, kan het worden ingesneden. Hierdoor voorkom je dat het vlees tijdens het bakken kromtrekt. De traditionele wijze om een Biologische Angus entrecote te snijden was uit het ribgedeelte bij het rund. Tegenwoordig is dit veranderd en wordt het gesneden van het Angus lendestuk, in het Frans ‘contrefilet’ genoemd. Naast entrecote kun je ook bij ons terecht voor:
- Barbecue vlees en vleespakketten;
- Rundvlees;
- Varkensvlees;
- Kip en kalkoen;
- Duroc varkensvlees
- En veel meer!
Hoe bereid je Biologische Dry-Age Angus entrecote?
Er zijn verschillende bereidingswijzen voor een entrecote. Je kunt het bijvoorbeeld grillen, bakken, barbecueën, roosteren of bereiden in de oven. Het is heerlijk om een entrecote van te voren te marineren. Het is beter om het vlees niet in te zouten, want zout haalt veel vocht uit vlees. Hierdoor wordt een entrecote minder sappig. Dat wil je voorkomen. Het bereiden van een entrecote duurt ongeveer 6 tot 8 minuten. Eigenlijk smaakt een entrecote het allerbeste als het nét niet helemaal gaar is. Op deze manier krijg je een perfect stuk Dry-Age Angus entrecote. Laat het wel even 10 minuten rusten in aluminium folie.
In onze webshop vind je onze entrecote, maar ook vele andere vleeswaren, kip, kalkoen en zelfs wijn. Wil je een barbecue of etentje organiseren? Wij hebben ook catering en barbecue vlees. Kortom: genoeg mogelijkheden bij JP Puurvlees.