Online vlees kopen

Zoekt u een slager om vlees te kopen, maar dan online? JPpuurvlees is dé biologische slager met een breed assortiment aan biologische producten. JPpuurvlees staat voor puur, lekker en verantwoord vlees eten. Uiteraard is ons vlees van een uitstekende kwaliteit en garanderen wij dat alle dieren een goed leven hebben gehad.

Diervriendelijk vlees online

Online vlees kopen bij JPpuurvlees, staat garant voor biologisch vlees. De dieren in de biologische veehouderij hebben een ruime leefomgeving en daardoor minder stress. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van het vlees. Het dierenwelzijn én de hoge kwaliteit van het vlees staat dan ook centraal bij JPpuurvlees. Bij ons kunt u 100% biologisch vlees kopen.

Kwaliteit gegarandeerd

Bij JPpuurvlees wordt er gewerkt met korte lijnen tussen boer, slager en de consument. Op deze manier kan de hoge kwaliteit van het vlees worden gegarandeerd en weet u precies waar uw vlees vandaan komt en dat de dieren een goed leven hebben gehad. Wilt u online vlees bestellen? Dan krijgt u bijvoorbeeld rundvlees van Limousin-koeien uit de biologische veehouderij: smaakvol vlees van zeer goede kwaliteit. Onze andere vleessoorten komen weer van andere boeren bedrijven, zoals:

  • Ons kippenvlees komt van Sjoerd Kok uit Lelystad
  • Ons kalfsvlees en snacks worden ingekocht bij Eco Fields te Wekerom
  • Ons lamsvlees komt van verschillende boeren uit Nederland (texels lam)
  • Ons varkensvlees komt uit het Vechtdal

Uw bestelling wordt in heel Nederland bezorgd met gekoeld transport of door TNT.

Breed assortiment

Naast de mogelijkheid om bij JPpuurvlees biologisch vlees te bestellen, kunt u ook specifieke BBQ producten bestellen. JPpuurvlees biedt een ruim assortiment aan biologische producten voor de barbecue. Denk bijvoorbeeld aan wild, staartstuk, cote du boeuff, varkensschouder, lamsrack of een heerlijk varken aan het spit.

Contact opnemen met JPpuurvlees

Wilt u online vlees bestellen bij JPpuurvlees? Neem dan een kijkje in de webshop. Bij ons kunt u eenvoudig online vlees kopen. U kunt uiteraard ook biologisch vlees kopen bij ons in de winkel te Nunspeet. Voor vragen kunt u gerust contact opnemen: wij staan altijd voor u klaar, zowel voor particuliere als voor zakelijke bestellingen.