Biologisch vlees online bestellen

Kogelbiefstuk Bio

Kogelbiefstuk Bio

per 100 gram: € 3,20

Bavette Bio(500 gram)

Bavette Bio(500 gram)

per 100 gram: € 1,76

Kalkoenrollade Bio (500 gram)

Kalkoenrollade Bio (500 gram)

per 100 gram: € 2,80

Picanha Bio (1000 gram)

Picanha Bio (1000 gram)

per 100 gram: € 2,30

Kalkoenbraadstuk Bio

Kalkoenbraadstuk Bio

per 100 gram: € 1,70

Kalkoengehakt Bio

Kalkoengehakt Bio

per 100 gram: € 1,84

Kipgehakt Bio

Kipgehakt Bio

per 100 gram: € 1,00

Kalkoenfilet Bio

Kalkoenfilet Bio

per 100 gram: € 3,43

Wil je online biologisch vlees bestellen, of ben je op zoek naar een slager waarbij je biologisch vlees online kunt kopen? JP Puurvlees is dé biologische slager met een breed assortiment aan biologische producten. JP Puurvlees is puur, lekker en verantwoord vlees eten. Uiteraard is ons vlees van een uitstekende kwaliteit en garanderen wij dat alle dieren een goed leven hebben gehad.

Biologisch vlees kopen

De dieren in de biologische veehouderij hebben een ruime leefomgeving en daardoor minder stress. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van het biologische vlees. Het dierenwelzijn én de hoge kwaliteit van het vlees staat dan ook centraal bij JP Puurvlees. Bij ons kunt je 100% biologisch vlees kopen.

Kwaliteit gegarandeerd

Bij JP Puurvlees wordt er gewerkt met korte lijnen tussen boer, slager en de consument. Op deze manier kan de hoge kwaliteit van het vlees worden gegarandeerd. Zo weet je precies met wie je te maken hebt, waar het vlees vandaan komt én hoe er met het vlees is omgegaan. Ons rundvlees is bijvoorbeeld afkomstig van Limousin-koeien uit de biologische veehouderij: smaakvol vlees van zeer goede kwaliteit. Onze andere vleessoorten komen weer van andere boeren bedrijven, zoals:

  • Ons kippenvlees komt van Sjoerd Kok uit Lelystad
  • Ons kalfsvlees en snacks worden ingekocht bij Eco Fields te Wekerom
  • Ons lamsvlees komt van verschillende boeren uit Nederland (texels lam)
  • Ons varkensvlees komt uit het Vechtdal
  • Rundvlees komt uit België, voornamelijk Charlois koeien.

Breed assortiment

Naast de mogelijkheid om bij JPpuurvlees biologisch vlees te bestellen, kun je ook specifieke BBQ producten bestellen. JPpuurvlees biedt een ruim assortiment aan biologische producten voor de barbecue. Denk bijvoorbeeld aan wild, staartstuk, cote du boeuff, varkensschouder, lamsrack of een heerlijk varken aan het spit.

Contact opnemen met JP Puurvlees

Heb je interesse in biologisch vlees bestellen bij biologische slager JP Puurvlees? Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig online onze producten. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met JP Puurvlees. Je kunt uiteraard ook biologisch vlees kopen bij ons in de winkel te Nunspeet. Wij zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot en met 16.00 uur. Wij staan altijd voor je klaar, zowel voor particuliere als voor zakelijke bestellingen. Je bestelling wordt in heel Nederland bezorgd met gekoeld transport van Versenfijn.nl.