Biologisch vlees online bestellen

Biologisch vlees eenvoudig online bestellen

JP Puurvlees is dé biologische slager met een breed assortiment aan biologische producten. Dus ben je op zoek naar een slager waar je dit vlees kunt bestellen? Kies dan voor JP Puurvlees: puur, lekker en verantwoord vlees eten. Vanzelfsprekend is ons vlees van uitstekende kwaliteit en garanderen wij dat alle dieren een goed leven hebben gehad. Al ons vlees is voorzien van een biologisch keurmerk.

En dat proef je!

Ben je benieuwd naar het vlees van de biologische slager? Plaats een bestelling in de webshop en ervaar het zelf! Plaats voor 12:00 een bestelling zodat je het de volgende dag al in huis hebt! Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt. We staan je graag te woord.

Biologisch vlees van JP Puurvlees

Onze leveranciers zijn veehouderijen waar alle dieren een ruime leefomgeving hebben gehad. Hierdoor hebben zij ook minder stress gehad, wat ten goede komt aan de kwaliteit van het vlees. Het dierenwelzijn waar wij rekening mee houden én de hoge kwaliteit van het vlees staan dan ook centraal bij JP Puurvlees. Bij ons kun je 100% natuurlijk en duurzaam vlees bestellen.

Waarom kiezen voor het vlees van JP Puurvlees?

 • Ambachtelijk sinds 1924
 • Voor 12:00 uur besteld? De volgende dag al in huis!
 • Bezorging met gekoeld/diepvriestransport
 • Spaar voor een gratis messenset!
 • Trach & Trace-code via versenfijn.nl

Verschil tussen ‘gewoon vlees’, scharrelvlees en biologisch vlees

Op biologisch vlees vind je 3 sterren van het ‘Beter leven keurmerk.’ Dit houdt in dat de dieren een goed leven hebben gehad, daar moet altijd rekening mee gehouden worden. Dit vlees wordt geproduceerd met respect voor milieu, de natuur én de dieren. Ze beschikken over genoeg ruimte om in te leven, stro en ze mogen naar buiten.

De dieren eten biologisch voer en ondergaan geen pijnlijke ingrepen. Ook krijgen ze geen antibiotica of andere medicijnen preventief toegediend.

Scharrelvlees is een tussenweg, dit vlees heeft meestal 1 of 2 sterren. De dieren krijgen meer ruimte, meer stro en mogen soms even naar buiten. Ze eten geen biologisch voer. ’Gewoon vlees’ heeft geen ster, waardoor niet gegarandeerd kan worden dat het dier een goed leven heeft gehad.

In de biologische veehouderij gaat men op de meest diervriendelijke manier om met het vee. De dieren hebben een ruime leefomgeving en daardoor minder stress; dit bevordert de kwaliteit van het vlees.

Wat betekenen de biologische keurmerken van JP Puurvlees?

Er bestaan diverse keurmerken die aanduiden dat er rekening is gehouden met het welzijn van de dieren. De biologische producten van Slager JP Puurvlees zijn voorzien van de volgende keurmerken:

 • Beter Leven keurmerk: 3 sterren staan voor veel ruimte voor de dieren (ook buiten), stro en geen pijnlijke ingrepen voor de dieren.
 • Biologisch vlees: Dit is het logo met het ‘groene blaadje’ dat staat voor vlees dat is geproduceerd met respect voor natuur, dier en milieu. Gegarandeerd biologisch voer en geen tot beperkt gebruik van antibiotica vallen hier ook onder.
 • EKO-keurmerk: Een groot deel van onze boeren, en dus ons vlees, krijgt ook het EKO-keurmerk. De boer heeft dan extra zijn best gedaan om rekening te houden met het milieu bij het produceren van het vlees.
 • Demeter-keurmerk: Vlees afkomstig van kleinschalige, biologisch-dynamische boerderijen heeft tot slot zelfs het Demeter-keurmerk, die aanduidt dat de dieren nog natuurlijker hebben geleefd dan op biologische boerderijen.

Kwaliteitsgarantie | dé biologische slager

Wij van dé biologische slager werken met korte lijnen tussen boer, slager en de consument. Op deze manier kan de hoge kwaliteit van het vlees worden gegarandeerd. Zo weet je precies met wie je te maken hebt, waar het vlees vandaan komt én hoe er met het vlees is omgegaan.

Ons rundvlees is bijvoorbeeld afkomstig van Limousin-koeien uit de biologische veehouderij: smaakvol vlees van zeer goede kwaliteit. Onze andere vleessoorten komen weer van andere boeren bedrijven, zoals:

 • Kippenvlees van Sjoerd Kok uit Lelystad
 • Kalfsvlees en snacks van Eco fields te Wekerom
 • Lamsvlees van verschillende boeren uit Nederland
 • Varkensvlees van het Vechtdal

Uitgebreid assortiment van de online biologische slager

Bij de online biologische slager kun je biologisch vlees bestellen, maar ben je ook aan het juiste adres voor vlees dat specifiek voor de barbecue is bedoeld. JP Puurvlees biedt een ruim assortiment aan biologische producten voor de barbecue. Je kunt hierbij denken aan: wild, staartstuk, cote du boeuff, kip, varkensschouder, lamsrack of een heerlijk varken aan het spit.

Je kunt bij ons altijd rekenen op kwaliteit én duurzaamheid.

Vegan producten

Sinds kort kun je bij JP Puurvlees ook terecht voor vegan producten. Steeds meer mensen verdiepen zich in het veganisme en willen op deze manier duurzamer leven en eten. JP Puurvlees staat sowieso achter duurzaam en heeft daarom ook voor de mensen die graag vegan eten het assortiment uitgebreid met mooie plantaardige vleesvervangers. Iedereen die graag duurzaam vlees of vegan producten koopt met een biologisch keurmerk kan bij ons terecht. Onze vega burgers, cordonbleu’s en andere producten zijn qua smaak niet te onderscheiden van biologisch vlees.

Kies voor JP Puurvlees

Wil je vlees bestellen bij biologische slager JP Puurvlees? Bekijk ons uitgebreide assortiment en doe eenvoudig online je bestelling. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met JP Puurvlees. Je kunt uiteraard ook vlees kopen bij ons in de winkel te Nunspeet.

Wij zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot en met 16.00 uur. Wij staan altijd voor je klaar, zowel voor particuliere als voor zakelijke bestellingen. Je bestelling wordt in heel Nederland bezorgd met gekoeld transport van PostNL.