Speklapjes Bio

De speklap wordt gesneden van de buik van het varken. De mooiste variant is de speklap waar geen knars of kraakbeen meer in zit en waarvan de zwoerd is verwijderd. De kwaliteit van de speklap wordt bepaald door de hoeveelheid vlees die in de speklap zit. 

Speklappen worden vaak gemarineerd. Een lekkere variant. Op deze manier zijn ze ook meteen op smaak op de barbecue. Pas wel op met speklappen op de barbecue. Het uitlekkende spekvet veroorzaakt vaak grote vlammen die het vlees verbranden en de heerlijke smaak tenietdoen.

Bereidingswijze

8 tot 12 minuten bakken

Je kunt speklappen prima stoven of smoren. Reken dan een bereidingstijd van minimaal 35 tot 40 minuten.

recepten speklapjes

Speklapjes  Bio
€ 4,35
  • Speklapjes  Bio

De speklap wordt gesneden van de buik van het varken. De mooiste variant is de speklap waar geen knars of kraakbeen meer in zit en waarvan de zwoerd is verwijderd. De kwaliteit van de speklap wordt bepaald door de hoeveelheid vlees die in de speklap zit. 

Speklappen worden vaak gemarineerd. Een lekkere variant. Op deze manier zijn ze ook meteen op smaak op de barbecue. Pas wel op met speklappen op de barbecue. Het uitlekkende spekvet veroorzaakt vaak grote vlammen die het vlees verbranden en de heerlijke smaak tenietdoen.

Bereidingswijze

8 tot 12 minuten bakken

Je kunt speklappen prima stoven of smoren. Reken dan een bereidingstijd van minimaal 35 tot 40 minuten.

recepten speklapjes

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Speklapjes Bio

  • Model: speklapjes
  • Spaarpunten: 4
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 300 gram per 2 verpakt

    € 4,35


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/dievries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Tags: Speklapjes