Schouderkarbonade Bio

Biologische Schouderkarbonade

Bakken, stoven of smoren, het kan allemaal met de schouderkarbonade.

Daar waar de ribkarbonade overgaat in de nekkarbonade, maar nog net een klein ribbetje heeft, dat is de schouderkarbonade of harstkarbonade (op z'n Rotterdams). Niet alleen de structuur van het vlees verandert bij de laatste ribbetjes maar ook de kleur. Het vlees wordt grover en donkerder. 

Bereidingswijze

20 tot 25 minuten bakken

Als je de schouderkarbonade stooft of smoort, reken dan 10 tot 15 minuten meer bereidingstijd.

recepten schouderkarbonade

Schouderkarbonade  Bio
€ 2,98
  • Schouderkarbonade  Bio

Biologische Schouderkarbonade

Bakken, stoven of smoren, het kan allemaal met de schouderkarbonade.

Daar waar de ribkarbonade overgaat in de nekkarbonade, maar nog net een klein ribbetje heeft, dat is de schouderkarbonade of harstkarbonade (op z'n Rotterdams). Niet alleen de structuur van het vlees verandert bij de laatste ribbetjes maar ook de kleur. Het vlees wordt grover en donkerder. 

Bereidingswijze

20 tot 25 minuten bakken

Als je de schouderkarbonade stooft of smoort, reken dan 10 tot 15 minuten meer bereidingstijd.

recepten schouderkarbonade

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Schouderkarbonade Bio

  • Model: schouderkarbonade
  • Spaarpunten: 3
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 200 gram

    € 2,98


Tags: Schouderkarbonade, harstkarbonade, nekkarbonade, karbonade