Schenkel met been Bio

Een schenkel bestaat uit vlees met been en merg. Dat been en merg zijn rijk aan smaak- en geurstoffen die vrijkomen als ze lang in een hete vloeistof zijn gedompeld. Je krijgt de lekkerste en krachtigste soepen en bouillons als je schenkels lang opzet. De schenkel is afkomstig van het onderste deel van de poot. 

Bereidingswijze runderbouillon

Benodigdheden

  • circa 3 liter water
  • 1 bos bleekselderij 
  • 2 stukken runderschenkel met been 
  • 3 bollen knoflook 
  • 10 tot 11 uien
  • 5 laurierblaadjes 
  • circa 3 eetlepels foelie 
  • zo'n 15 peentjes

Bereidingstijd: 5 uur

Schenkel met been  Bio
€ 6,45

Een schenkel bestaat uit vlees met been en merg. Dat been en merg zijn rijk aan smaak- en geurstoffen die vrijkomen als ze lang in een hete vloeistof zijn gedompeld. Je krijgt de lekkerste en krachtigste soepen en bouillons als je schenkels lang opzet. De schenkel is afkomstig van het onderste deel van de poot. 

Bereidingswijze runderbouillon

Benodigdheden

  • circa 3 liter water
  • 1 bos bleekselderij 
  • 2 stukken runderschenkel met been 
  • 3 bollen knoflook 
  • 10 tot 11 uien
  • 5 laurierblaadjes 
  • circa 3 eetlepels foelie 
  • zo'n 15 peentjes

Bereidingstijd: 5 uur

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Schenkel met been Bio

  • Model: schenkel
  • Spaarpunten: 6
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 6,45


Tags: Schenkel, runderbouillon, runderschenkel