Rookvlees Bio

Heel mals rookvlees van hoge kwaliteit, op ambachtelijke wijze gemaakt in onze eigen worstmakerij.

Ambachtelijk proces

Het vlees wordt gepekeld en vacuüm weggelegd.  Na ongeveer 6 is het zout er helemaal ingetrokken. Vervolgens halen we het vlees uit het vacuüm en leggen we het een nacht in koud water. De volgende dag wordt het vlees in de rookkast gehangen. Het droogt daar 12 uur en daarna wordt het 3 uur gerookt. Klaar is het rookvlees uit eigen keuken. Ambachtelijk lekker.

Rookvlees  Bio
€ 3,32
  • Rookvlees  Bio

Heel mals rookvlees van hoge kwaliteit, op ambachtelijke wijze gemaakt in onze eigen worstmakerij.

Ambachtelijk proces

Het vlees wordt gepekeld en vacuüm weggelegd.  Na ongeveer 6 is het zout er helemaal ingetrokken. Vervolgens halen we het vlees uit het vacuüm en leggen we het een nacht in koud water. De volgende dag wordt het vlees in de rookkast gehangen. Het droogt daar 12 uur en daarna wordt het 3 uur gerookt. Klaar is het rookvlees uit eigen keuken. Ambachtelijk lekker.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Rookvlees Bio

  • Model: rookvlees
  • Spaarpunten: 3
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 100 gram

    € 3,32


Tags: biologische rookvlees, vleeswaren