Riblappen Bio
- Model: riblappen
- Spaarpunten: 9
- Beschikbaarheid: Op voorraad
-
Besteleenheid: 500 gram
€ 9,99
- Ambachtelijk sinds 1924
- Gespecialiseerd in biologisch vlees.
- Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
- Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
- Spaar voor gratis messenset.
- Track and trace via versenfijn.nl
- Lees goed de bezorg info via de volgende link biologisch vlees bezorgen
Wil je malse biologische riblappen kopen of bestellen? Die vind je in het assortiment van JP Puurvlees. Dat zijn stooflappen die het meest mals zijn. Deze riblappen hebben ook wel de naam draadjesvlees. Waarom? Omdat dit zogenaamde vlees ontstaat wanneer je dit biologische rundvlees lang stooft. Wij vinden kwalitatief vlees en dierenwelzijn van groot belang. Daarom wordt al het rundvlees, waaronder riblappen, geproduceerd met oog en respect voor dieren, natuur en milieu.
Riblappen
Biologische riblappen zijn stooflappen zijn afkomstig uit de voorvoet van de koe. Naast riblappen biologische riblappen verkopen we ook sucadelappen of kalfsriblappen. Wanneer je deze lekker lang laat stoven in de pan wordt het heerlijk zacht en mals. Omdat dit vlees favoriet is bij velen, vertellen we je graag hoe je kalfssukadelappen bereidt.
Zelf bereiden
Je bereidt de riblappen heel gemakkelijk zelf. Dat doe je als volgt. Bestrooi ze met peper en verhit vloeibare margarine in de pan. Vervolgens bak je het vlees aan beide kanten bruin en voeg je lauwwarm water toe. Je kunt echter ook bouillon toevoegen. Ook kun je er indien gewenst tomaat en een laurierblaadje aan toevoegen. Dat doe je totdat het vlees bedekt is. Vervolgens zet je het 4 a 4,5 uur op een lage temperatuur op het vuur. Smullen maar!