Riblappen Bio

Wil je malse biologische riblappen kopen of bestellen? Die vind je in het assortiment van JP Puurvlees. Dat zijn stooflappen die het meest mals zijn. Deze riblappen hebben ook wel de naam draadjesvlees. Waarom? Omdat dit zogenaamde vlees ontstaat wanneer je dit biologische rundvlees lang stooft. Wij vinden kwalitatief vlees en dierenwelzijn van groot belang. Daarom wordt al het rundvlees, waaronder ribrunderlappen, geproduceerd met oog en respect voor dieren, natuur en milieu.

Ribrunderlappen

Biologische riblappen zijn een vorm van biefstuk die afkomstig is uit het klemgedeelte van een jonge koe. Deze riblappen worden ook wel biologische ribrunderlappen of sucadelappen genoemd. Deze kalfsriblappen zijn wanneer je de lekker lang laat stoven in de pan heerlijk zacht en mals. Omdat dit vlees favoriet is bij velen, vertellen w je graag hoe je de kalfssukadelappen bereidt.

Zelf bereiden

Je bereidt de ribrunderlappen heel gemakkelijk zelf. Dat doe je als volgt. Bestrooi ze met peper en verhit vloeibare margarine in de pan. Vervolgens bak je het vlees aan beide kanten bruin en voeg je lauwwarm water toe. Je kunt echter ook bouillon toevoegen. Ook kun je er indien gewenst tomaat en een laurierblaadje aan toevoegen. Dat doe je totdat het vlees bedekt is. Vervolgens zet je het 4 a 4,5 uur op een lage temperatuur op het vuur. Smullen maar!

 Riblappen Bio
€ 8,99
  •  Riblappen Bio

Riblappen Bio

  • Model: riblappen
  • Spaarpunten: 9
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 8,99


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Wil je malse biologische riblappen kopen of bestellen? Die vind je in het assortiment van JP Puurvlees. Dat zijn stooflappen die het meest mals zijn. Deze riblappen hebben ook wel de naam draadjesvlees. Waarom? Omdat dit zogenaamde vlees ontstaat wanneer je dit biologische rundvlees lang stooft. Wij vinden kwalitatief vlees en dierenwelzijn van groot belang. Daarom wordt al het rundvlees, waaronder ribrunderlappen, geproduceerd met oog en respect voor dieren, natuur en milieu.

Ribrunderlappen

Biologische riblappen zijn een vorm van biefstuk die afkomstig is uit het klemgedeelte van een jonge koe. Deze riblappen worden ook wel biologische ribrunderlappen of sucadelappen genoemd. Deze kalfsriblappen zijn wanneer je de lekker lang laat stoven in de pan heerlijk zacht en mals. Omdat dit vlees favoriet is bij velen, vertellen w je graag hoe je de kalfssukadelappen bereidt.

Zelf bereiden

Je bereidt de ribrunderlappen heel gemakkelijk zelf. Dat doe je als volgt. Bestrooi ze met peper en verhit vloeibare margarine in de pan. Vervolgens bak je het vlees aan beide kanten bruin en voeg je lauwwarm water toe. Je kunt echter ook bouillon toevoegen. Ook kun je er indien gewenst tomaat en een laurierblaadje aan toevoegen. Dat doe je totdat het vlees bedekt is. Vervolgens zet je het 4 a 4,5 uur op een lage temperatuur op het vuur. Smullen maar!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Tags: Riblappen, rundvlees, rund