Ribeye

Zachter vlees dan dat van de lende: de ribeye. Dit vlees zit aan de voorkant van de rug en het zit vast aan de lende. Het vlees is zachter omdat de voorkant van het rund minder gespierd is. Er zit een duidelijke vetstructuur in het vlees die voor meer smaak zorgt.

Ribrack

De ribrack is als de ribeye, maar dan met het been er nog in. De structuur is hetzelfde als die van de ribeye. Vaak worden de benen schoongesneden en noemt men de rack fingerbone. De ribrack kan ook geportioneerd worden. Dan worden de steaks 'cotes de boeuf' genoemd.

recepten met ribeye

Ribeye
€ 4,99
  • Ribeye

Zachter vlees dan dat van de lende: de ribeye. Dit vlees zit aan de voorkant van de rug en het zit vast aan de lende. Het vlees is zachter omdat de voorkant van het rund minder gespierd is. Er zit een duidelijke vetstructuur in het vlees die voor meer smaak zorgt.

Ribrack

De ribrack is als de ribeye, maar dan met het been er nog in. De structuur is hetzelfde als die van de ribeye. Vaak worden de benen schoongesneden en noemt men de rack fingerbone. De ribrack kan ook geportioneerd worden. Dan worden de steaks 'cotes de boeuf' genoemd.

recepten met ribeye

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Ribeye

  • Model: rib-eye
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 7,68
  • Besteleenheid: 300 gram

    € 4,99


Tags: Rib-eye, ribeye,