Procureur

Procureur 

Dit stukje vlees gebruik je om o.a.Pulled Pork te maken.

Pulled pork is langzaam gegaard varkensvlees (procureur of varkensschouder). Nu kan je dat natuurlijk in de oven of een pan doen, maar het is zoveel lekkerder om het te roken. Dit hoeft niet in een smoker of rookkast te gebeuren maar kan ook heel goed op een gewone Weber of Weber-achtige barbecue. We hebben ons eerst een paar weken goed ingelezen en een heleboel Amerikaanse YouTube filmpjes bekeken voordat we besloten op welke manier we het stuk vlees gingen bereiden. Het doel was een sappig en zacht stuk vlees met een mooie subtiele rooksmaak en dat is prima gelukt. Sterker nog, op de manier zoals wij hier beschrijven kan het niet fout gaan.


klik hier om te lezen hoe men pulled pork moet bereiden

Procureur
€ 15,90
  • Procureur

Procureur 

Dit stukje vlees gebruik je om o.a.Pulled Pork te maken.

Pulled pork is langzaam gegaard varkensvlees (procureur of varkensschouder). Nu kan je dat natuurlijk in de oven of een pan doen, maar het is zoveel lekkerder om het te roken. Dit hoeft niet in een smoker of rookkast te gebeuren maar kan ook heel goed op een gewone Weber of Weber-achtige barbecue. We hebben ons eerst een paar weken goed ingelezen en een heleboel Amerikaanse YouTube filmpjes bekeken voordat we besloten op welke manier we het stuk vlees gingen bereiden. Het doel was een sappig en zacht stuk vlees met een mooie subtiele rooksmaak en dat is prima gelukt. Sterker nog, op de manier zoals wij hier beschrijven kan het niet fout gaan.


klik hier om te lezen hoe men pulled pork moet bereiden

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Procureur

  • Model: Procureur
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 1000 gram

    € 15,90


Tags: pulled pork, varkensschouder, procureur