Magere runderlappen Bio

Braadlappen zijn magere runderlappen die grotendeels uit de dikke delen van de runderschouder worden gesneden. Het vlees heeft een relatief korte bereidingstijd. Je kunt de lappen ook verkrijgen 'aan het stuk':  het braadstuk. De braadtijd van het braadstuk duurt wat langer.

Bereidingswijze

30 tot 40 min braden (braadstuk circa 90 tot 120 minuten)
2 tot 2,5 uur stoven

recepten magere runderlappen

Magere runderlappen  Bio
€ 8,30
  • Magere runderlappen  Bio

Braadlappen zijn magere runderlappen die grotendeels uit de dikke delen van de runderschouder worden gesneden. Het vlees heeft een relatief korte bereidingstijd. Je kunt de lappen ook verkrijgen 'aan het stuk':  het braadstuk. De braadtijd van het braadstuk duurt wat langer.

Bereidingswijze

30 tot 40 min braden (braadstuk circa 90 tot 120 minuten)
2 tot 2,5 uur stoven

recepten magere runderlappen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Magere runderlappen Bio

  • Model: magere-runderlappen
  • Spaarpunten: 8
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 8,30


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/dievries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Tags: Magere runderlappen, braadlap, braadstuk