Magere kalfslappen Bio

Lekker in een vleespastei! De lappen kunnen van alle magere en vette delen van het kalf gesneden worden. De bereidingswijze en -tijd hangt af van de plek waar ze afgesneden worden.  In het algemeen geldt, hoe magerder het vlees, hoe sneller het klaar is. Onzeker? Vraag de slager naar het juiste bereidingsadvies.

Bereidingswijze

20 tot 45 minuten bakken of braden

recepten magere kalfslappen

Magere kalfslappen  Bio
€ 10,80
  • Magere kalfslappen  Bio

Lekker in een vleespastei! De lappen kunnen van alle magere en vette delen van het kalf gesneden worden. De bereidingswijze en -tijd hangt af van de plek waar ze afgesneden worden.  In het algemeen geldt, hoe magerder het vlees, hoe sneller het klaar is. Onzeker? Vraag de slager naar het juiste bereidingsadvies.

Bereidingswijze

20 tot 45 minuten bakken of braden

recepten magere kalfslappen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Magere kalfslappen Bio

  • Model: magere-kalfslappen
  • Spaarpunten: 11
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 10,80


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/dievries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Tags: Kalfsvlees