Magere kalfslappen

Lekker in een vleespastei! De lappen kunnen van alle magere en vette delen van het kalf gesneden worden. De bereidingswijze en -tijd hangt af van de plek waar ze afgesneden worden.  In het algemeen geldt, hoe magerder het vlees, hoe sneller het klaar is. Onzeker? Vraag de slager naar het juiste bereidingsadvies.

Bereidingswijze

20 tot 45 minuten bakken of braden

recepten magere kalfslappen

Magere kalfslappen
€ 10,80
  • Magere kalfslappen

Lekker in een vleespastei! De lappen kunnen van alle magere en vette delen van het kalf gesneden worden. De bereidingswijze en -tijd hangt af van de plek waar ze afgesneden worden.  In het algemeen geldt, hoe magerder het vlees, hoe sneller het klaar is. Onzeker? Vraag de slager naar het juiste bereidingsadvies.

Bereidingswijze

20 tot 45 minuten bakken of braden

recepten magere kalfslappen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Magere kalfslappen

  • Model: magere-kalfslappen
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 10,80


Tags: Kalfsvlees