Lamsbout zonder been Bio (500 gram)
- Model: lamsbout zonder been
- Spaarpunten: 14
- Beschikbaarheid: Op voorraad
Besteleenheid: 500 gram
-
€16,99
- Excl. BTW: €15,59
✔ Door heel BE en NL gekoeld en diepvries transport.
✔ Levertijd 1-3 werkdagen indien op voorraad.
✔ Rechtstreeks van de boer
✔ Biologisch en dus Skal gecertificeerd
✔ Lees goed de bezorg info: biologisch vlees bezorgen
Ontdek de smaak van onze biologische lamsbout zonder been, afkomstig van vrijgrazende Nederlandse lammeren. De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Lamsvlees zonder bot heeft een iets kortere bereidingstijd dan lamsvlees met bot. Dat gebeurt bij voorkeur in de oven, in een braadpan of een barbecue met deksel. Deze premium lamsbout is met de grootste zorg en respect voor dierenwelzijn geproduceerd, waardoor u een verantwoord en smaakvol product in huis haalt. Met 500 gram van het meest sappige en malse lamsvlees zonder bot, biedt deze lamsbout de basis voor een heerlijke maaltijd.
Waarom kiezen voor biologische lamsbout zonder been?
Lamsbout zonder been is een geliefd stuk vlees. Het ontbreken van het bot maakt de bout gemakkelijk om te bereiden en te snijden. Bovendien is het malse vlees veelzijdig genoeg om het voor diverse gerechten te gebruiken. Ga je de lamsbout langzaam in de oven garen, grillen of in een stoofpotje verwerken? Biologisch lamsvlees is vele malen smaakvoller omdat de lammeren zich voeden met biologisch geteelde grassen en kruiden terwijl ze in de vrije natuur wonen. Ook draagt elke aankoop bij aan een duurzame en lokale voedselketen die rechtstreeks van de boer naar je bord gaat.
Hoe bereid ik de perfecte lamsbout?
Wil je keer op keer de lekkerste lamsbout op tafel zetten en al je gasten (of jezelf) verrassen? De bereiding van lamsbout zonder bot is een waar genot voor elke hobbykok. Volg bijvoorbeeld onze tips voor lamsbout uit de oven:
- Bereid je kruiden of marinade voor en wrijf de lamsbout hiermee in, om het vervolgens in te laten trekken. Smaken die goed bij lamsvlees passen zijn rozemarijn, knoflook, korianderzaad, tijm, harissa, oregano en natuurlijk zout en peper
- Verwarm de oven voor op 175°C. Plaats de lamsbout in een braadslee en rooster deze 60 tot 75 minuten in de oven
- Bedruip het vlees regelmatig met het eigen vocht voor een sappig resultaat
- Controleer de kerntemperatuur met een vleesthermometer. De kerntemperatuur dient circa 70°C te zijn voor een smaakvolle, licht rosé binnenkant
- Laat het vlees na het braden even rusten voor een gelijkmatige sappigheid en dien de lamsbout zonder been bijvoorbeeld op met geroosterde aardappeltjes en wortels
Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk deze selectie aan lamsboutrecepten en breng wat variatie op de eettafel!
Reviews van onze klanten
Lees wat anderen zeggen over de kwaliteit en smaak van onze lamsbout zonder been en ontdek waarom JP Puurvlees de beste keuze is:
- "De biologische lamsbout was de ster van ons familiediner. Ongelooflijk mals en vol van smaak!"
- "Ik waardeer de inzet van JP Puurvlees voor dierenwelzijn en duurzaamheid. Dit merk je aan de kwaliteit van het vlees!"
- "Eenvoudig te bereiden met de bijgeleverde instructies en elke keer weer een perfect resultaat."
Plaats een bestelling bij JP Puurvlees
Maak van elke maaltijd een bijzondere ervaring met onze biologische lamsbout zonder been en plaats direct een bestelling in onze webshop. We bezorgen in heel Nederland gekoeld. Heb je vragen of specifieke verzoeken? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.