Kalfstong Bio

Eigenlijk jammer dat de kalfstong in Nederland weinig wordt gegeten, want er zijn voortreffelijke recepten beschikbaar voor deze delicatesse. De tong kan zelfs op de barbecue.  

Bereidingswijze

90 minuten koken

Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen waarna je het harde vel gemakkelijk kunt verwijderen. Van het kookvocht krijg je een fantastische bouillon. De kalfstong is gaar als het puntje van de tong gaar is.

Tip: na het koken en het ontvellen kunnen plakjes tong op de barbecue verwarmd worden.

De kalfstong weegt ongeveer 800 gram. 

Kalfstong Bio
€ 17,99
  • Kalfstong Bio

Eigenlijk jammer dat de kalfstong in Nederland weinig wordt gegeten, want er zijn voortreffelijke recepten beschikbaar voor deze delicatesse. De tong kan zelfs op de barbecue.  

Bereidingswijze

90 minuten koken

Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen waarna je het harde vel gemakkelijk kunt verwijderen. Van het kookvocht krijg je een fantastische bouillon. De kalfstong is gaar als het puntje van de tong gaar is.

Tip: na het koken en het ontvellen kunnen plakjes tong op de barbecue verwarmd worden.

De kalfstong weegt ongeveer 800 gram. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Kalfstong Bio

  • Model: kalfstong
  • Spaarpunten: 17
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: per stuk

    € 17,99


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Tags: Kalfstong