Kalfsstoofvlees

Het licht doorregen kalfsstoofvlees is gesneden in stukjes van 2 cm bij 2 cm. Licht doorregen wil zeggen dat het vlees dunne laagjes vet bevat. Het is heerlijk stoofvlees. Je kunt het het vlees aan een stuk opensnijden om het te vullen met mager gekruid gehakt. Voor de sier worden aan het gehaktmengsel vaak pistachepitten toegevoegd.

Bereidingswijze

90 minuten stoven

Kalfsstoofvlees
€ 9,80
  • Kalfsstoofvlees

Het licht doorregen kalfsstoofvlees is gesneden in stukjes van 2 cm bij 2 cm. Licht doorregen wil zeggen dat het vlees dunne laagjes vet bevat. Het is heerlijk stoofvlees. Je kunt het het vlees aan een stuk opensnijden om het te vullen met mager gekruid gehakt. Voor de sier worden aan het gehaktmengsel vaak pistachepitten toegevoegd.

Bereidingswijze

90 minuten stoven

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Kalfsstoofvlees

  • Model: kalfsstoofvlees
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 9,80


Tags: Kalfsstoofvlees, stoofvlees kalf