Kalfsschnitzel

De platte bil (rosbiefdeel van het kalf) wordt voor de schnitzel gebruikt. De lappen horen mooi egaal te zijn gesneden en ze moeten even dik zijn.  Het gemiddelde gewicht is 150 gram. Van deze lapjes wordt de originele Wienerschnitzel gemaakt en niet, zoals je zo vaak ziet, van de varkensschnitzel. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

Bereidingswijze

8 minuten bakken

Kalfsschnitzel
€ 3,45
  • Kalfsschnitzel

De platte bil (rosbiefdeel van het kalf) wordt voor de schnitzel gebruikt. De lappen horen mooi egaal te zijn gesneden en ze moeten even dik zijn.  Het gemiddelde gewicht is 150 gram. Van deze lapjes wordt de originele Wienerschnitzel gemaakt en niet, zoals je zo vaak ziet, van de varkensschnitzel. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

Bereidingswijze

8 minuten bakken

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Kalfsschnitzel

  • Model: kalfsschnitzel
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 125 gram

    € 3,45


Tags: Kalfs schnitzel