Kalfsschnitzel Bio

De platte bil (rosbiefdeel van het kalf) wordt voor de schnitzel gebruikt. De lappen horen mooi egaal te zijn gesneden en ze moeten even dik zijn.  Het gemiddelde gewicht is 150 gram. Van deze lapjes wordt de originele Wienerschnitzel gemaakt en niet, zoals je zo vaak ziet, van de varkensschnitzel. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

Bereidingswijze

8 minuten bakken

Kalfsschnitzel Bio
€ 3,45
  • Kalfsschnitzel Bio

De platte bil (rosbiefdeel van het kalf) wordt voor de schnitzel gebruikt. De lappen horen mooi egaal te zijn gesneden en ze moeten even dik zijn.  Het gemiddelde gewicht is 150 gram. Van deze lapjes wordt de originele Wienerschnitzel gemaakt en niet, zoals je zo vaak ziet, van de varkensschnitzel. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

Bereidingswijze

8 minuten bakken

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Kalfsschnitzel Bio

  • Model: kalfsschnitzel
  • Spaarpunten: 3
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 125 gram

    € 3,45


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/dievries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Tags: Kalfsschnitzel Bio