Kalfsriblappen

Het vlees van de dunne lende gaat over in de fijne riblap. Dat wil zeggen dat het vlees net iets minder mals is. De riblap heeft dus wat meer bereidingstijd nodig. De riblap is wat vetter, maar dat zorgt juist voor de lekkere smaak. Het vet kun je er na de bereiding eventueel afsnijden.

Breidingswijze

60 minuten stoven

recepten kalfsriblappen

Kalfsriblappen
€ 10,80
  • Kalfsriblappen

Het vlees van de dunne lende gaat over in de fijne riblap. Dat wil zeggen dat het vlees net iets minder mals is. De riblap heeft dus wat meer bereidingstijd nodig. De riblap is wat vetter, maar dat zorgt juist voor de lekkere smaak. Het vet kun je er na de bereiding eventueel afsnijden.

Breidingswijze

60 minuten stoven

recepten kalfsriblappen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Kalfsriblappen

  • Model: kalfsriblappen
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 10,80


Tags: Kalfsriblappen, kalfsstooflappen