Kalfspoulet/soepvlees Bio

Het vlees voor poulet is over het algemeen mager en fijn van draad. De blokjes zijn niet alleen geschikt voor een mooie bouillon, maar kunnen ook gebruikt worden voor goulash, ragouts voor kroketten, bitterballen en als vleescomponent bij ovenschotels. Alleen de blokjes die worden gesneden van de kalfshaas en de fricandeaudelen zijn geschikt voor de fondue en de gourmet.

Bereidingswijze

4 minuten bakken plus 90 minuten stoven

recepten kalfspoulet/soepvlees

Kalfspoulet/soepvlees Bio
€ 4,40
  • Kalfspoulet/soepvlees Bio

Het vlees voor poulet is over het algemeen mager en fijn van draad. De blokjes zijn niet alleen geschikt voor een mooie bouillon, maar kunnen ook gebruikt worden voor goulash, ragouts voor kroketten, bitterballen en als vleescomponent bij ovenschotels. Alleen de blokjes die worden gesneden van de kalfshaas en de fricandeaudelen zijn geschikt voor de fondue en de gourmet.

Bereidingswijze

4 minuten bakken plus 90 minuten stoven

recepten kalfspoulet/soepvlees

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Kalfspoulet/soepvlees Bio

  • Model: kalfspoulet-soepvlees
  • Spaarpunten: 4
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 250 gram

    € 4,40


Tags: Kalfspoulet, kalfssoepvlees