Kalfsoester

De kalfsoester ("medaillon de veau") is een plakje van de kalfshaas of van de bovenbil (het biefstukdeel). Kalfsbiefstukjes worden meestal op een gewicht van 150 gram gesneden.

Bereidingswijze

8 minuten bakken

Je bakt het snel om-en-om. Voor het bakken kunnen de stukjes eventueel omwikkeld worden met een plakje spek dat je vastzet met een touwtje. Het product blijft door het opbinden tijdens het bakken mooi hoog.

Kalfsoester
€ 3,70
  • Kalfsoester

De kalfsoester ("medaillon de veau") is een plakje van de kalfshaas of van de bovenbil (het biefstukdeel). Kalfsbiefstukjes worden meestal op een gewicht van 150 gram gesneden.

Bereidingswijze

8 minuten bakken

Je bakt het snel om-en-om. Voor het bakken kunnen de stukjes eventueel omwikkeld worden met een plakje spek dat je vastzet met een touwtje. Het product blijft door het opbinden tijdens het bakken mooi hoog.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Kalfsoester

  • Model: kalfsoester
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 125 gram

    € 3,70


Tags: Kalfsoester, kalfsvlees