Kalfsnier

De kalfsnier is een delicatesse die niet veel meer gegeten wordt. Desondanks staat het in de meeste Europese landen op de menukaart. Het is zeker een product om eens te proberen.

Bereidingswijze

Snijd alle bolletjes van de kalfsnier los en verwijder eventuele witte deeltjes. Bestrooi de kalfsniertjes met bloem, peper en zout. Neem de koekenpan en laat de boter er in bruinen. Doe de niertjes er in en bak ze op tamelijk hoog vuur, zonder deksel, bruin in circa 15 min.

recepten kalfsnier

Kalfsnier
€ 4,95
  • Kalfsnier

De kalfsnier is een delicatesse die niet veel meer gegeten wordt. Desondanks staat het in de meeste Europese landen op de menukaart. Het is zeker een product om eens te proberen.

Bereidingswijze

Snijd alle bolletjes van de kalfsnier los en verwijder eventuele witte deeltjes. Bestrooi de kalfsniertjes met bloem, peper en zout. Neem de koekenpan en laat de boter er in bruinen. Doe de niertjes er in en bak ze op tamelijk hoog vuur, zonder deksel, bruin in circa 15 min.

recepten kalfsnier

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Kalfsnier

  • Model: kalfsnier
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 300 gram

    € 4,95


Tags: Kalfsnier, kalfsvlees