Dry- Aged Angus cote du boeuf Bio (120 dagen gerijp)

  • Model: Dry-Age ANgus cote du boeuf biologisch
  • Spaarpunten: 59
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

  • €59,50

  • Excl. BTW: €54,59
  • Prijs in spaarpunten: 1100

✔ Ambachtelijk sinds 1924
✔ Door heel BE en NL gekoeld en diepvries transport.
✔ Levertijd 1-3 werkdagen indien op voorraad.
✔ Rechtstreeks van de boer
✔ Biologisch en dus Skal gecertificeerd
✔ Lees goed de bezorg info: biologisch vlees bezorgen

De Angus Dry-Age cote du boeuf  biologisch is een ware belevenis om te eten, mals en smaakvoller kan haast niet. Dit Biologische vlees zit aan de voorkant van de rug en het zit vast aan de lende. Het biologisch vlees is zachter omdat de voorkant van het rund minder gespierd is. Er zit een duidelijke vetstructuur in het vlees die voor meer smaak zorgt. Dry-Age zorgt ervoor dat het vlees nog zachter en smaakvoller is. Het vlees heeft 28 dagen in de Dry-Age kast gelegen en gerijpt en is met zorg behandeld. Vlees is 120 dagen gerijpt.


Super mals


Lees meer

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wat is biologisch dry age(d) rundvlees?

Biologisch dry age rundvlees is echt iets bijzonders. Tijdens het droogproces wordt het vlees gerijpt, zodat er nog meer smaken worden ontwikkeld. Door het vlees enkele weken te laten rijpen in een speciale rijpingskast komt de smaak veel meer tot zijn recht. Tijdens het rijpen verdampt het vocht in het vlees tot wel 15% en breken de natuurlijke enzymen het spierweefsel af. Dit proces duurt minimaal 21-28 dagen.

Bij het rijpen ontwikkeld zich een zwarte korst om het vlees. Deze korst beschermt het vlees op een natuurlijke manier tegen indrogen en bacteriën. Eenmaal gerijpt wordt de zwarte korst eraf gesneden van het dry-aged vlees.

Proef de pure smaak

Bij biologisch dry aged rundvlees verdampt het vocht langzaam uit het biologisch vlees, waardoor er een geconcentreerde en gerijpte smaak ontstaat. Doordat het vlees donkerder wordt aan de buitenkant, ga je voor een maximale smaak. Het biologisch dry aged vlees ziet er na 21-28 dagen drogen prachtig rood uit en is extreem zacht van structuur. Ervaar het lekkerste biologisch rundvlees en ontdek de smaken die je nooit eerder ervaarde!

Dry-aged rundvlees bereiden

De beste bereidingswijze voor dry age rundvlees is op een hete grill of in een hete koekenpan met dikke bodem. Het biologisch dry-aged vlees bereid je het best rood of rosé, om op die manier de smaken optimaal naar voren te laten komen. Vervolgens bak je het geheel even en geniet je met volle teugen van dit biologisch product.

Groot assortiment biologisch

JP Puurvlees heeft het lekkerste biologische vlees, voor een bijzondere smaakervaring. Naast dry age rundvlees hebben we nog veel meer vleessoorten in ons assortiment. Voor al ons vlees geldt dat het biologisch geproduceerd is.


Biologisch Aberdeen Angus vlees

Biologisch varkensvlees

Biologisch lamsvlees

Biologisch kip en kalkoen

Biologisch limousine rundvlees

Biologisch dry age rundvlees kopen bij de online slager JP Puurvlees

Als je biologisch dry age rundvlees wilt kopen bij JP Puurvlees doe je dat het liefst voor 12:00 uur, dan heb je het morgen in huis. Wij leveren door middel van gekoeld transport. Zo komt het vlees dat je besteld hebt dus altijd vers en op tijd bij je aan. Wij kunnen je bestelling aan de deur leveren, of je kunt deze bij onze fysieke winkel in Nunspeet komen ophalen. Onze bezorgers rijden door heel Nederland en delen van België om bestellingen te leveren.

Bestel eenvoudig biologisch dry-aged rundvlees in onze webshop

Kies eens voor een nieuwe smaaksensatie en probeer biologisch dry age rundvlees. Bestel vandaag nog online jouw gewenste vlees en geniet morgen al van de intense en gerijpte stukken biologisch vlees. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.