Riblappen

Riblappen biologisch

Riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. 

Bereidingswijze

2 uur stoven.
Pas op:  al te lang braden betekent droog en minder smakelijk vlees.

Jus

Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekkere jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

Recepten EKO Riblappen


 Riblappen
€ 7,80
  •  Riblappen

Riblappen biologisch

Riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. 

Bereidingswijze

2 uur stoven.
Pas op:  al te lang braden betekent droog en minder smakelijk vlees.

Jus

Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekkere jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

Recepten EKO Riblappen


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Riblappen

  • Model: riblappen
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 7,80


Tags: Riblappen, rundvlees, rund