Ribeye Bio

Zachter vlees dan dat van de lende: de biologische ribeye. Dit vlees zit aan de voorkant van de rug en het zit vast aan de lende. Het vlees is zachter omdat de voorkant van het rund minder gespierd is. Er zit een duidelijke vetstructuur in het vlees die voor meer smaak zorgt.

Ribrack

De ribrack is als de ribeye, maar dan met het been er nog in. De structuur is hetzelfde als die van de ribeye. Vaak worden de benen schoongesneden en noemt men de rack fingerbone. De ribrack kan ook geportioneerd worden. Dan worden de steaks 'cotes de boeuf' genoemd.

recepten met ribeye

Ribeye  Bio
€ 10,17
  • Ribeye  Bio

Ribeye Bio

  • Model: rib-eye
  • Spaarpunten: 9
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 300 gram

    € 10,17


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl
  • Lees goed de bezorg info via de volgende link biologisch vlees bezorgen

Zachter vlees dan dat van de lende: de biologische ribeye. Dit vlees zit aan de voorkant van de rug en het zit vast aan de lende. Het vlees is zachter omdat de voorkant van het rund minder gespierd is. Er zit een duidelijke vetstructuur in het vlees die voor meer smaak zorgt.

Ribrack

De ribrack is als de ribeye, maar dan met het been er nog in. De structuur is hetzelfde als die van de ribeye. Vaak worden de benen schoongesneden en noemt men de rack fingerbone. De ribrack kan ook geportioneerd worden. Dan worden de steaks 'cotes de boeuf' genoemd.

recepten met ribeye

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Tags: Rib-eye, ribeye, Rib-Eye biologisch

FacebookTwitterGoogleLinkedIn