Angus Riblappen Bio

Wil je malse biologische ANgus riblappen kopen of bestellen? Die vind je in het assortiment van JP Puurvlees. Dat zijn stooflappen die het meest mals zijn. Deze Angus  riblappen hebben ook wel de naam draadjesvlees. Waarom? Omdat dit zogenaamde vlees ontstaat wanneer je dit
biologische Angus rundvlees
lang stooft onder de 100 graden. Wij vinden kwalitatief vlees en dierenwelzijn van groot belang. Daarom wordt al het rundvlees, waaronder riblappen, geproduceerd met oog en respect voor dieren, natuur en milieu.

Angus Riblappen

Biologische Angus riblappen hebben een mooie vetmarmering. Naast biologische angus riblappen verkopen we ook ook 
Angus sucadelappen
genoemd. Ook verkrijgbaar kalfsriblappen, wanneer je die lekker lang laat stoven in de pan zijn ze heerlijk zacht en mals. Dit Angus vlees is favoriet is bij velen. Naast ANgus sucadelappen of riblappen verkopen we ook  kalfssukadelappen.

Zelf bereiden

Je bereidt de Angus riblappen heel gemakkelijk zelf. Dat doe je als volgt. Bestrooi ze met peper en verhit vloeibare margarine in de pan. Vervolgens bak je het vlees aan beide kanten bruin en voeg je lauwwarm water toe. Je kunt echter ook bouillon toevoegen. Ook kun je er indien gewenst tomaat en een laurierblaadje aan toevoegen. Dat doe je totdat het vlees bedekt is. Vervolgens zet je het 4 a 4,5 uur op een lage temperatuur op het vuur. Smullen maar!

 Angus Riblappen Bio
€ 10,45
  •  Angus Riblappen Bio

Angus Riblappen Bio

  • Model: Angus riblappen
  • Spaarpunten: 10
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 10,45


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Wil je malse biologische ANgus riblappen kopen of bestellen? Die vind je in het assortiment van JP Puurvlees. Dat zijn stooflappen die het meest mals zijn. Deze Angus  riblappen hebben ook wel de naam draadjesvlees. Waarom? Omdat dit zogenaamde vlees ontstaat wanneer je dit
biologische Angus rundvlees
lang stooft onder de 100 graden. Wij vinden kwalitatief vlees en dierenwelzijn van groot belang. Daarom wordt al het rundvlees, waaronder riblappen, geproduceerd met oog en respect voor dieren, natuur en milieu.

Angus Riblappen

Biologische Angus riblappen hebben een mooie vetmarmering. Naast biologische angus riblappen verkopen we ook ook 
Angus sucadelappen
genoemd. Ook verkrijgbaar kalfsriblappen, wanneer je die lekker lang laat stoven in de pan zijn ze heerlijk zacht en mals. Dit Angus vlees is favoriet is bij velen. Naast ANgus sucadelappen of riblappen verkopen we ook  kalfssukadelappen.

Zelf bereiden

Je bereidt de Angus riblappen heel gemakkelijk zelf. Dat doe je als volgt. Bestrooi ze met peper en verhit vloeibare margarine in de pan. Vervolgens bak je het vlees aan beide kanten bruin en voeg je lauwwarm water toe. Je kunt echter ook bouillon toevoegen. Ook kun je er indien gewenst tomaat en een laurierblaadje aan toevoegen. Dat doe je totdat het vlees bedekt is. Vervolgens zet je het 4 a 4,5 uur op een lage temperatuur op het vuur. Smullen maar!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Tags: Angus Riblappen, Angus rundvlees, angus rund