Angus Rundergehakt Bio
- Model: Angusrundergehakt
- Spaarpunten: 5
- Beschikbaarheid: Op voorraad
Besteleenheid: 250 gram
-
€5,23
- Excl. BTW: €4,80
✔ Door heel BE en NL gekoeld en diepvries transport.
✔ Levertijd 1-3 werkdagen indien op voorraad.
✔ Rechtstreeks van de boer
✔ Biologisch en dus Skal gecertificeerd
✔ Lees goed de bezorg info: biologisch vlees bezorgen
Biologisch Angusrundergehakt van topkwaliteit bestel je natuurlijk bij JP Puurvlees. Omdat dit biologisch angusrundvlees veel gebruikt wordt, is het van belang dat het vlees van hoogstaande kwaliteit is. Daar zorgen wij ten allen tijde voor. biologisch rundvlees voor het maken van de welbekende gehaktbal, een heerlijke ovenschotel met gehaktkruiden of juist een heerlijke boterham met gebraden gehakt. Het is helemaal aan jou!
Onze bio boeren werken op een diervriendelijke manier. Daardoor weet je zeker dat alle angusrunderen op de boerderij een prettig leven hebben gehad.
Heerlijk mals Aberdeen Angus rundvlees
Je kunt biologisch gehakt gebruiken voor vele toepassingen. Je kunt met dit vlees echt eindeloos variëren. Wil je het product bakken en daarna wat roerbakgroente en rode pastasaus toevoegen? Of sta je dit keer wat uitgebreider in de keuken om je familie een zelfgemaakte groentesoep voor te schotelen? Je kunt het product al binnen 5 minuten rullen of in 20 minuten een heerlijke sappige gehaktbal opdienen.
Angus Gehaktbal met jus
De mogelijkheden zijn, zoals je hierboven al las, eindeloos. Maar hoe maak je nou z’n sappige ouderwetse gehaktbal met jus? Je leest het recept hier! Wat heb je precies nodig?
Je hebt brood, melk, boter en sjalotjes nodig. Allereerst snijd je de korstjes van het brood en week je het overgebleven brood in de melk. Daarna versnipper je de sjalotjes en laat je 25 gram boter smelten in de pan. Ook fruit je de sjalotjes, waarna je dat geheel laat afkoelen. Vervolgens knijp je het brood uit en leg je hem in de kom. Daar voeg je het gehak ten allerlei kruiden naar wens aan toe. Denk aan mosterd, peper, zout en nootmuskaat. Dit geheel kneed je samen tot een massa.
Ten slotte deel je de massa in 4 gehaktballen en strooi je bloem over ze heen. Bak ze een half uurtje op middelhoog vuur en haal de ballen uit de pan. Voeg een bouillonblok toe aan de jus. Even roeren en klaar is kees!
Biologisch Angusrundergehakt bestellen?
Wil je biologisch Angusrundergehakt bestellen? Of juist een ander product zoals wildgehakt? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod aan vlees producten en plaats een bestelling. Voor 12:00 vlees besteld? Dan kun je met deze producten de volgende dag al een heerlijk geerecht mee bereiden!