Angus Runderlever Bio

Angus runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken of gekookt en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Tegenwoordig wordt Angus runderlever alleen nog als broodbeleg verkocht. Angus Runderlever vormt samen met gekookt pekelvlees de originele Amsterdamse basis voor een broodje 'half om'. Angus runderlever verkopen we per 500 gram aan 1 stuk

Bereidingswijze Angus Runderlever

5 tot 9 minuten bakken

Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden, anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen ( gelardeerd) met repen vers vet spek. Dit stuk Angus runderlever van 500 gram adviseren wij te koken aan 1 stuk of in plakjes te snijden en te bakken.

recepten runderlever

Angus Runderlever  Bio
€ 8,30
  • Angus Runderlever  Bio

Angus Runderlever Bio

  • Model: Angus runderlever
  • Spaarpunten: 8
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 8,30


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Angus runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken of gekookt en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Tegenwoordig wordt Angus runderlever alleen nog als broodbeleg verkocht. Angus Runderlever vormt samen met gekookt pekelvlees de originele Amsterdamse basis voor een broodje 'half om'. Angus runderlever verkopen we per 500 gram aan 1 stuk

Bereidingswijze Angus Runderlever

5 tot 9 minuten bakken

Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden, anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen ( gelardeerd) met repen vers vet spek. Dit stuk Angus runderlever van 500 gram adviseren wij te koken aan 1 stuk of in plakjes te snijden en te bakken.

recepten runderlever

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Tags: Angus Runderlever