Angus Ribeye Bio

Zachter vlees dan dat van de lende: de Angus ribeye. Dit vlees zit aan de voorkant van de rug en het zit vast aan de lende. Het vlees is zachter omdat de voorkant van het rund minder gespierd is. Er zit een duidelijke vetstructuur in het vlees die voor meer smaak zorgt.

Angus Ribrack 

De Angus RIbrack is als de Angus ribeye, maar dan met het been er nog in. De structuur is hetzelfde als die van de ribeye. Vaak worden de benen schoongesneden en noemt men de rack fingerbone. De ribrack kan ook geportioneerd worden. Dan worden de steaks 'cotes de boeuf' genoemd.

recepten met ribeye

Angus Ribeye  Bio
€ 9,57
  • Angus Ribeye  Bio

Angus Ribeye Bio

  • Model: Angus rib-eye
  • Spaarpunten: 9
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 300 gram

    € 9,57


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Zachter vlees dan dat van de lende: de Angus ribeye. Dit vlees zit aan de voorkant van de rug en het zit vast aan de lende. Het vlees is zachter omdat de voorkant van het rund minder gespierd is. Er zit een duidelijke vetstructuur in het vlees die voor meer smaak zorgt.

Angus Ribrack 

De Angus RIbrack is als de Angus ribeye, maar dan met het been er nog in. De structuur is hetzelfde als die van de ribeye. Vaak worden de benen schoongesneden en noemt men de rack fingerbone. De ribrack kan ook geportioneerd worden. Dan worden de steaks 'cotes de boeuf' genoemd.

recepten met ribeye

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Tags: Angus Rib-eye, ribeye,