Wild vlees en gevogelte online bestellen

Wil je een heerlijk stukje wild online bestellen? Dan ben je op de juiste plek bij JP Puurvlees. Bij onze bio slagerij kun je naast allerlei biologisch vlees ook wild vlees kopen van hoge kwaliteit. Ondanks dat ons wild officieel niet biologisch is, letten wij bij al onze producten op kwaliteit en dierenwelzijn. Zo kun je gerust wild kopen!Hertenbiefstuk (wild)

Hertenbiefstuk (wild)

Per stuk:  €7,36
Hertenbout z/b (wild)

Hertenbout z/b (wild)

Per 100 gram:  €5,40
Hertenhaasbiefstuk (wild)

Hertenhaasbiefstuk (wild)

Per 100 gram:  €9,00
Hertenkalfbiefstuk (wild)

Hertenkalfbiefstuk (wild)

Per 100 gram:  €5,69
Hertenkalfbout m/b (wild)

Hertenkalfbout m/b (wild)

Per 100 gram:  €4,90
Hertenkalfbout z/b (wild)

Hertenkalfbout z/b (wild)

Per 100 gram:  €5,69
Hertenkalfrack (wild)

Hertenkalfrack (wild)

Per 100 gram:  €8,20
Hertenkalfrugfilet (wild)

Hertenkalfrugfilet (wild)

Per 100 gram:  €9,20
Hertenkalfzadel (wild)

Hertenkalfzadel (wild)

Per 100 gram:  €6,65
Hertenrack (wild)

Hertenrack (wild)

Per 100 gram:  €7,90
Hertenzadel (wild)

Hertenzadel (wild)

Per 100 gram:  €6,29
Reebiefstuk (wild)

Reebiefstuk (wild)

Per 100 gram:  €6,69
Reebout m/b (wild)

Reebout m/b (wild)

Per 100 gram:  €4,90
Reebout z/b (wild)

Reebout z/b (wild)

Per 100 gram:  €5,69
Reerack (wild)

Reerack (wild)

Per 100 gram:  €8,20
Reerugfilet (wild)

Reerugfilet (wild)

Per 100 gram:  €11,20
Reezadel (wild)

Reezadel (wild)

Per stuk:  €28,25
Wildzwijnbiefstuk

Wildzwijnbiefstuk

Per 100 gram:  €5,90
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 64

Wild vlees van de Veluwe kopen

Al het wild dat we bij JP Puurvlees verkopen komt van de Veluwe. In ons assortiment vind je hoge kwaliteit hertenvlees of vlees van wild zwijn: gewoon uit het bos vlakbij Nunspeet. Je kunt in onze webshop niet alleen heerlijke stukjes wild vlees kopen, maar je kunt bij ons ook terecht voor een compleet wild zwijn aan het spit. Heerlijk! Ons gevogelte komt voornamelijk uit Frankrijk: daar weten ze zeker wat lekker vlees en eten is.

Wild vlees online bestellen, voor wie eens wat anders wil

Wie vlees eet, houdt het vaak bij rundvlees, kip of varkensvlees. Heb je echter wel eens gedacht aan een biefstuk van een hert, eend, haas of vlees van een zwijn? Waar de gebruikelijke vleesproducten wat toegankelijker zijn, heeft wild vlees een sterkere en meer kenmerkende smaak. Heerlijk dus voor wie een keer iets anders wil proberen!

Vlees kopen van dieren die in het wild leven

Met wild vlees wordt geduid op vlees dat afkomstig is van dieren die een vrij leven in de natuur gehad hebben. Denk daarbij aan herten, zwijnen, hazen, eenden en ander gevogelte. Deze dieren zijn dus zelfvoorzienend in hun voedsel, waar ze veel werk voor moeten verrichten. Dit zorgt voor magerder vlees dat meer eiwit en ijzer bevat en een karakteristieke smaak heeft.

De dieren worden traditioneel in de periode van 15 oktober tot 31 december geschoten. Deze periode wordt ook wel het wildseizoen genoemd en is de periode in het jaar waarin het jagen op deze wildsoorten in Nederland is toegestaan.

Wild vlees, afkomstig van dieren die een vrij leven gehad hebben

Officieel is wild vlees niet biologisch. Om vlees biologisch te mogen noemen dienen de boeren die het vlees produceren namelijk aan allerlei eisen te voldoen. Omdat wilde dieren niet onder het toeziende oog van boeren leven, kan het vlees niet biologisch genoemd worden. Echter hebben de dieren wel een vrij en goed leven gehad, met veel bewegingsvrijheid. Deze vrijheid zorgt er voor dat het vlees goed doorbloed raakt. Dit zorgt ervoor dat het vlees donkerder van kleur is en tevens veel smaakvoller is.

Vandaag voor 12 uur besteld, morgen al thuisbezorgd

Wild vlees dat je bij JP Puurvlees bestelt voor 12 uur, krijg je de volgende dag al thuis geleverd. Wij bezorgen door het hele land en dus ook bij jou in de buurt. Om te zorgen dat je het vlees vers geleverd krijgt maken we gebruik van gekoeld en diepvries transport.

Ons aanbod aan wild vlees

JP Puurvlees biedt als biologische slager ook een ruim aanbod aan wild vlees aan dat je online kunt bestellen. Bekijk onder meer de volgende producten:

Bestel wild vlees nu online en geniet van een karakteristiek stuk vlees!

Wil jij een van onze stukken wild vlees graag proberen? Plaats dan direct je bestelling online bij JP Puurvlees. De besteleenheid van de stukken vlees verschilt per product. Bekijk de productpagina’s daarom voor meer informatie. Bij ieder product wordt aangegeven hoeveel gram vlees de besteleenheid bedraagt.

Lees meer