Vegetarisch Vlees Online Bestellen

Vegetarisch vlees online bestellen? Bestel biologische alternatieven voor vlees bij JP Puurvlees. Bij bieden diverse vegetarische producten aan voor vegetariërs, veganisten en mensen die willen minderen in hun vleesconsumptie.Gehaktbal Bio

Gehaktbal Bio

Per stuk:  €4,55
Vega gehakt Bio

Vega gehakt Bio

Per 100 gram:  €1,93
Vega gehaktballetjes Bio

Vega gehaktballetjes Bio

Per 100 gram:  €2,01
Vega groenteburger Bio

Vega groenteburger Bio

Per 100 gram:  €1,94
Vega hamburger Bio

Vega hamburger Bio

Per 100 gram:  €1,95
Vega Kaasburger Bio

Vega Kaasburger Bio

Per 100 gram:  €2,22
Vega kipreepjes Bio

Vega kipreepjes Bio

Per 100 gram:  €2,31
Vega Kipschnitzel Bio

Vega Kipschnitzel Bio

Per 100 gram:  €1,94
Vega runderreepjes Bio

Vega runderreepjes Bio

Per 100 gram:  €2,31
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

Van een kaas of groenteburger, tot cordonbleu’s, shoarma en een heerlijke vega schnitzel. Ons volledige assortiment vegetarisch vlees bestaat uit een:

Deze vleesvervangers zijn zorgvuldig en ambachtelijk bereid. Dit zorgt voor een heerlijke smaak. Bestel vegetarisch vlees nu online en ervaar het zelf. Eet smakelijk!

Online vegetarisch vlees bestellen bij JP Puurvlees

  • Ambachtelijke biologische en vegetarische slager sinds 1924
  • Voor 12 uur besteld, de volgende dag in huis
  • Bezorging met gekoeld of diepvries transport
  • Track & Trace via versenfijn.nl
  • Spaarpunten bij iedere bestelling
  • Levering door heel Nederland

Vegetarisch of veganistisch eten?

Vegetariër of veganist, het zijn twee termen die je tegenwoordig steeds vaker tegenkomt. Deze manieren van eten groeien in populariteit. Waar een veganist een geheel onthouder in de consumptie van dierlijke producten laat een vegetariër enkel producten staan waar dieren voor gedood zijn. Producten als zuivel en ei zijn dus wel vegetarisch. Zo is een kaas burger dus wel vegetarisch, maar niet veganistisch.

“Wil je minderen in vleesconsumptie? Ga voor ambachtelijk bereid vegetarisch vlees van JP Puurvlees.”

Ingrediënten in vegetarisch vlees

Om een vegetarisch product te maken worden verschillende ingrediënten gebruikt. Zo kan kaas gebruikt worden als vleesvervanger. Ook soja producten en ei zijn gebruikte ingrediënten. Daarbij worden diverse kruiden en/of smaakversterkers gebruikt, die voor een fijne smaakbeleving zorgen. Het vegetarisch vlees kan gewoon in de pan of oven bereid worden.

JP Puurvlees, uw biologische en vegetarische slager

Om mensen die vegetarisch willen eten toch producten aan te kunnen beiden die vlees vervangt hebben wij diverse vegetarische vlees producten in ons assortiment op genomen. Deze zijn online te bestellen. Voeg het product dat je wilt kopen toe aan het winkelmandje en rond de bestelling af. De vleesvervangers worden vervolgens met gekoeld of diepvries transport bij je thuis afgeleverd.

Diervriendelijke vlees producten

Als biologisch slager heeft JP Puurvlees het welzijn van dieren en het milieu hoog in het vaandel staan. Al ons biologisch vlees is afkomstig van dieren die goed behandeld zijn, een fijne leefomgeving hebben en biologisch voer krijgen. Dit zorgt voor een product van hoge kwaliteit. Dit geldt evenwel voor onze vleesvervangers.

“Biologisch én vegetarisch. Diervriendelijker dan dit kan niet.”

Vegetarisch vlees online kopen

Online vegetarisch vlees bestellen doe je bij vegetarische slager JP Puurvlees. Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0651085943 of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Lees meer