Sucadelappen gegaard Bio

Een stoofpotje van biologische sucadelappen gegaard dus kant en klaar

Gemak dient de mens. Heerlijk vlees in de jus gegaard 12 uur op 85 graden. Lekker mals. U kunt ook de verse sucadelappen kopen en zelf aan het werk. Wat u het liefst wil.

Ben je op zoek naar biologische sucadelappen om een heerlijk stoofpotje te bereiden? Biologische sucadelapjes bestel je gemakkelijk online bij JP Puurvlees. Wij zijn een biologische slager met een fysieke slagerij in Nunspeet. De sucadelappen zijn afkomstig van de schouder van het rund, het zogeheten sucadestuk. Ons biologisch rundvlees komt van Limousin en angus runderen die een goed leven in de natuur hebben gehad.

Je bestelt bij JP Puurvlees diervriendelijk rundvlees van hoge kwaliteit. Wil je graag biologische sucadelappen kopen om er een lekker stoofpotje van te maken? Plaats dan voor 12.00 uur een bestelling in onze webshop. Je kunt de volgende dag al smullen van je stoofpot!

Een stoofpotje van biologische sucadelappen

Op koude winterdagen zijn stoofpotgerechten favoriet in menig huishouden. Door het stoven krijgt het vlees een diepe intense smaak. Wanneer je biologische sucadelappen lang stooft, vallen de fijne vleesdraadjes uit elkaar. Het resultaat: heerlijk mals biologisch draadjesvlees. Een stoofpot om je vingers bij af te likken!

Biologisch schoudervlees van het rund

Biologische sucadelappen zijn mager vlees met soms een vetrandje. Sucadelapjes zijn gesneden vlees van de schouder van het rund. Dit biologisch vlees bevat veel spierweefsel omdat het sucadestuk veel bewogen heeft. Sucade heeft midden door het vlees een pees lopen. Daaraan ontleent de sucadelap zijn naam. De pees lijkt na bereiding namelijk op sucade, oftewel geconfijt fruit.

Daarnaast geeft de pees de sucadelappen zijn typische smaak en vleesstructuur. De pees kan je ook eten. Mocht je dit niet lekker vinden, kan je de pees na bereiding eruit snijden.

Biologische sucadelappen bereiden

Een stoofpot van biologische sucadelappen bereiden is helemaal niet moeilijk, het kent alleen een lange stooftijd (minstens 3 uur). Je laat de sucadelapjes eerst op kamertemperatuur komen. Bij normale lappen sucade raden we je dringend aan om deze minimaal 25-30 minuten op temperatuur te laten komen, voor grote stukken is dit 50-60 minuten.

Vervolgens bak je de biologische sucadelappen licht aan in boter of een combinatie van olie en boter, totdat ze een bruine kleur hebben. Met het aanbakken in de braadpan schroei je het vlees dicht. Maar bak de sucade niet te lang, anders kan het vlees geen vocht meer opnemen. Hoe meer vocht de sucadelappen kunnen opnemen, hoe malser ze worden.

In vocht laten stoven

In wat voor soort vocht je de biologische sucadelappen gaat stoven bepaal je helemaal zelf. Smakelijke opties zijn bouillon, bier of (rode) wijn. Tijdens het stoven is het belangrijk dat de sucadelappen helemaal onder het vocht staan. De sucadelappen moeten minstens 3 uur pruttelen op een laag vuurtje met het deksel op de braadpan.

Er zijn heerlijke recepten te vinden met sucadelappen, bijvoorbeeld een combinatie met uien, knoflook en veel wintergroenten. Neem eens een kijkje op de website Smulweb.nl en laat je inspireren.

Bestel direct biologische sucadelappen bij JP Puurvlees

Bestel biologische sucadelappen bij JP Puurvlees. Dan weet je zeker dat je rundvlees koopt dat afkomstig is van runderen die goed zijn verzorgd. De besteleenheid is per 500 gram. Heb je nog vragen? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 06-51085943, per e-mail en via het contactformulier op de website.

Sucadelappen gegaard Bio
€ 11,95
  • Sucadelappen gegaard Bio

Sucadelappen gegaard Bio

  • Model: sucadelappen gegaard
  • Spaarpunten: 12
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 11,95


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Een stoofpotje van biologische sucadelappen gegaard dus kant en klaar

Gemak dient de mens. Heerlijk vlees in de jus gegaard 12 uur op 85 graden. Lekker mals. U kunt ook de verse sucadelappen kopen en zelf aan het werk. Wat u het liefst wil.

Ben je op zoek naar biologische sucadelappen om een heerlijk stoofpotje te bereiden? Biologische sucadelapjes bestel je gemakkelijk online bij JP Puurvlees. Wij zijn een biologische slager met een fysieke slagerij in Nunspeet. De sucadelappen zijn afkomstig van de schouder van het rund, het zogeheten sucadestuk. Ons biologisch rundvlees komt van Limousin en angus runderen die een goed leven in de natuur hebben gehad.

Je bestelt bij JP Puurvlees diervriendelijk rundvlees van hoge kwaliteit. Wil je graag biologische sucadelappen kopen om er een lekker stoofpotje van te maken? Plaats dan voor 12.00 uur een bestelling in onze webshop. Je kunt de volgende dag al smullen van je stoofpot!

Een stoofpotje van biologische sucadelappen

Op koude winterdagen zijn stoofpotgerechten favoriet in menig huishouden. Door het stoven krijgt het vlees een diepe intense smaak. Wanneer je biologische sucadelappen lang stooft, vallen de fijne vleesdraadjes uit elkaar. Het resultaat: heerlijk mals biologisch draadjesvlees. Een stoofpot om je vingers bij af te likken!

Biologisch schoudervlees van het rund

Biologische sucadelappen zijn mager vlees met soms een vetrandje. Sucadelapjes zijn gesneden vlees van de schouder van het rund. Dit biologisch vlees bevat veel spierweefsel omdat het sucadestuk veel bewogen heeft. Sucade heeft midden door het vlees een pees lopen. Daaraan ontleent de sucadelap zijn naam. De pees lijkt na bereiding namelijk op sucade, oftewel geconfijt fruit.

Daarnaast geeft de pees de sucadelappen zijn typische smaak en vleesstructuur. De pees kan je ook eten. Mocht je dit niet lekker vinden, kan je de pees na bereiding eruit snijden.

Biologische sucadelappen bereiden

Een stoofpot van biologische sucadelappen bereiden is helemaal niet moeilijk, het kent alleen een lange stooftijd (minstens 3 uur). Je laat de sucadelapjes eerst op kamertemperatuur komen. Bij normale lappen sucade raden we je dringend aan om deze minimaal 25-30 minuten op temperatuur te laten komen, voor grote stukken is dit 50-60 minuten.

Vervolgens bak je de biologische sucadelappen licht aan in boter of een combinatie van olie en boter, totdat ze een bruine kleur hebben. Met het aanbakken in de braadpan schroei je het vlees dicht. Maar bak de sucade niet te lang, anders kan het vlees geen vocht meer opnemen. Hoe meer vocht de sucadelappen kunnen opnemen, hoe malser ze worden.

In vocht laten stoven

In wat voor soort vocht je de biologische sucadelappen gaat stoven bepaal je helemaal zelf. Smakelijke opties zijn bouillon, bier of (rode) wijn. Tijdens het stoven is het belangrijk dat de sucadelappen helemaal onder het vocht staan. De sucadelappen moeten minstens 3 uur pruttelen op een laag vuurtje met het deksel op de braadpan.

Er zijn heerlijke recepten te vinden met sucadelappen, bijvoorbeeld een combinatie met uien, knoflook en veel wintergroenten. Neem eens een kijkje op de website Smulweb.nl en laat je inspireren.

Bestel direct biologische sucadelappen bij JP Puurvlees

Bestel biologische sucadelappen bij JP Puurvlees. Dan weet je zeker dat je rundvlees koopt dat afkomstig is van runderen die goed zijn verzorgd. De besteleenheid is per 500 gram. Heb je nog vragen? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 06-51085943, per e-mail en via het contactformulier op de website.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Tags: Sucadelappen gegaard, sukade, sukadelap, sucadelappen, sucade, draadjesvlees