Runderlever Bio

Orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Tegenwoordig wordt runderlever alleen nog als broodbeleg verkocht. Runderlever vormt samen met gekookt pekelvlees de originele Amsterdamse basis voor een broodje 'half om'.

Bereidingswijze

5 tot 9 minuten bakken

Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden, anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen ( gelardeerd) met repen vers vet spek. 

recepten runderlever

Runderlever  Bio
€ 4,48
  • Runderlever  Bio

Orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Tegenwoordig wordt runderlever alleen nog als broodbeleg verkocht. Runderlever vormt samen met gekookt pekelvlees de originele Amsterdamse basis voor een broodje 'half om'.

Bereidingswijze

5 tot 9 minuten bakken

Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden, anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen ( gelardeerd) met repen vers vet spek. 

recepten runderlever

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Runderlever Bio

  • Model: runderlever
  • Spaarpunten: 4
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 250 gram

    € 4,48


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/dievries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Tags: Runderlever