Lamsbout met been Bio (500 gram)

De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan zowel met als zonder bot worden bereid. Maar met bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Je braadt de bout het beste in de oven of in een grote pan of barbecue met deksel.

Met bot weliswaar lekkerder, zonder bot is de bereidingstijd iets korter. Wanneer de slager het bot verwijdert, bindt hij de bout met een speciaal touw  op zodat het vlees niet uit elkaar valt. 

Bereidingswijze

60 tot 75 minuten braden

Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De kerntemperatuur moet circa 70°C bedragen. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst. 

recepten lamsbout

Lamsbout met been Bio  (500 gram)
€ 13,99
  • Lamsbout met been Bio  (500 gram)

De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan zowel met als zonder bot worden bereid. Maar met bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Je braadt de bout het beste in de oven of in een grote pan of barbecue met deksel.

Met bot weliswaar lekkerder, zonder bot is de bereidingstijd iets korter. Wanneer de slager het bot verwijdert, bindt hij de bout met een speciaal touw  op zodat het vlees niet uit elkaar valt. 

Bereidingswijze

60 tot 75 minuten braden

Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De kerntemperatuur moet circa 70°C bedragen. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst. 

recepten lamsbout

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Lamsbout met been Bio (500 gram)

  • Model: lamsbout-been
  • Spaarpunten: 14
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 13,99


Tags: Lamsbout