Kinnebakspek Bio

Ben je op zoek naar biologische kinnebakspek? Dit spek kun je online bij biologische slagerij JP Puurvlees bestellen! Met dit overheerlijke stukje spek kun je zelf worst maken. Ook heerlijk om als stuk mee te koken met de zuurkool. Dit product kan zowel naturel, gezouten en gerookt besteld worden; geef je keuze aan bij je bestelling.

>>> Recepten kinnebakspek

Wat is biologische kinnebakspek?

Bio kinnebakspek is afkomstig van de kin van het varken. Het spak hangt onder de kin van het dier. Eigenlijk gaat het om het wang-gedeelte. Het spek bestaat ongeveer van een derde uit vlees. De rest is dus vet (of spek). Vroeger werd het spek ook wel gebruikt als alternatief voor gewone spekblokjes. Tegenwoordig wordt het spek ook gebruikt om worst van te maken. Daarnaast wordt het spek ook gebruikt om Guanciale van te maken, een Italiaans vleeswaar dat onderdeel is van traditionale Carbonara recepten.

Guanciale maken met biologische kinnebakspek

Om zelf guanciale te maken met ons biologisch kinnebakspek kun je het volgende recept volgen:

  1. Wrijf de bio kinnebak goed in met zout, suiker, peper, geperst knoflook en lauriersbladen.
  2. Vacumeer het geheel
  3. Laat het spek 6 dagen rusten in de koelkast en draai het iedere dag om
  4. Spoel na deze 6 dagen het spek af
  5. Hang het spek te drogen bij 15 graden voor ten minste twee weken
  6. Het spek is nu klaar voor consumptie

Voor 12 uur besteld, biologische kinnebakspek de volgende dag in huis

Wanneer je online biologische vlees bestelt bij JP Puurvlees, kunnen wij dit op locatie bezorgen. Onze bezorgers zijn namelijk door het hele land actief en komen je bestelling dus graag aan de deur brengen. Ook bezorgen wij in delen van België. Bij ons geldt: voor 12 uur ’s middags besteld is morgen al in huis. Daarbij wordt de bestelling verzonden met koelelementen, waarmee het gegarandeerd is dat je bestelling gekoeld en dus vers bij je aan komt. Woon je in de omgeving van Nunspeet? Dan ben je natuurlijk ook vrij om je bestelling bij onze fysieke winkel op te komen halen!

Online biologische kinnebakspek bestellen bij JP Puurvlees

Wil je graag genieten van een traditionele pasta Carbonara en heb je daar biologische kinnebakspek voor nodig? Of wil je het spek graag bestellen om er je eigen heerlijke worsten mee te maken? Plaats dan direct je bestelling bij JP Puurvlees. Je kunt biologisch kinnebakspek bij ons per 500 gram bestellen. Bij plaatsen van je bestelling kun je aangeven of je het spek naturel, gezouten of gerookt wilt ontvangen.

Kinnebakspek Bio
€ 7,13
  • Kinnebakspek Bio

Kinnebakspek Bio

  • Model: kinnebakspek
  • Spaarpunten: 6
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 500 gram

    € 7,13


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Ben je op zoek naar biologische kinnebakspek? Dit spek kun je online bij biologische slagerij JP Puurvlees bestellen! Met dit overheerlijke stukje spek kun je zelf worst maken. Ook heerlijk om als stuk mee te koken met de zuurkool. Dit product kan zowel naturel, gezouten en gerookt besteld worden; geef je keuze aan bij je bestelling.

>>> Recepten kinnebakspek

Wat is biologische kinnebakspek?

Bio kinnebakspek is afkomstig van de kin van het varken. Het spak hangt onder de kin van het dier. Eigenlijk gaat het om het wang-gedeelte. Het spek bestaat ongeveer van een derde uit vlees. De rest is dus vet (of spek). Vroeger werd het spek ook wel gebruikt als alternatief voor gewone spekblokjes. Tegenwoordig wordt het spek ook gebruikt om worst van te maken. Daarnaast wordt het spek ook gebruikt om Guanciale van te maken, een Italiaans vleeswaar dat onderdeel is van traditionale Carbonara recepten.

Guanciale maken met biologische kinnebakspek

Om zelf guanciale te maken met ons biologisch kinnebakspek kun je het volgende recept volgen:

  1. Wrijf de bio kinnebak goed in met zout, suiker, peper, geperst knoflook en lauriersbladen.
  2. Vacumeer het geheel
  3. Laat het spek 6 dagen rusten in de koelkast en draai het iedere dag om
  4. Spoel na deze 6 dagen het spek af
  5. Hang het spek te drogen bij 15 graden voor ten minste twee weken
  6. Het spek is nu klaar voor consumptie

Voor 12 uur besteld, biologische kinnebakspek de volgende dag in huis

Wanneer je online biologische vlees bestelt bij JP Puurvlees, kunnen wij dit op locatie bezorgen. Onze bezorgers zijn namelijk door het hele land actief en komen je bestelling dus graag aan de deur brengen. Ook bezorgen wij in delen van België. Bij ons geldt: voor 12 uur ’s middags besteld is morgen al in huis. Daarbij wordt de bestelling verzonden met koelelementen, waarmee het gegarandeerd is dat je bestelling gekoeld en dus vers bij je aan komt. Woon je in de omgeving van Nunspeet? Dan ben je natuurlijk ook vrij om je bestelling bij onze fysieke winkel op te komen halen!

Online biologische kinnebakspek bestellen bij JP Puurvlees

Wil je graag genieten van een traditionele pasta Carbonara en heb je daar biologische kinnebakspek voor nodig? Of wil je het spek graag bestellen om er je eigen heerlijke worsten mee te maken? Plaats dan direct je bestelling bij JP Puurvlees. Je kunt biologisch kinnebakspek bij ons per 500 gram bestellen. Bij plaatsen van je bestelling kun je aangeven of je het spek naturel, gezouten of gerookt wilt ontvangen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Tags: kinnebakspek biologisch