Kalfszwezerik Bio

De zwezerik is een vrij kostbare delicatesse die vrijwel uitsluitend in restaurants wordt geserveerd. Maar u kunt deze lekkernij natuurlijk ook prima zelf klaarmaken. Zwezerik is orgaanvlees, het is een klier die alleen bij het kalf aanwezig is. Als het kalf volwassen wordt, verdwijnt het.

Bereidingswijze

5 minuten bakken

De zwezerik wordt altijd eerst geblancheerd, want dan kun je de vellen en vliezen namelijk gemakkelijk verwijderen. Snij deze lekkernij daarna in plakken en bak deze. Voor een lekker krokant korstje bestrooi je de plakken eerst licht met bloem. 

recepten kalfszwezerik

De beste recepten komen uit de Franse keuken. 

Kalfszwezerik Bio
€ 8,65
  • Kalfszwezerik Bio

De zwezerik is een vrij kostbare delicatesse die vrijwel uitsluitend in restaurants wordt geserveerd. Maar u kunt deze lekkernij natuurlijk ook prima zelf klaarmaken. Zwezerik is orgaanvlees, het is een klier die alleen bij het kalf aanwezig is. Als het kalf volwassen wordt, verdwijnt het.

Bereidingswijze

5 minuten bakken

De zwezerik wordt altijd eerst geblancheerd, want dan kun je de vellen en vliezen namelijk gemakkelijk verwijderen. Snij deze lekkernij daarna in plakken en bak deze. Voor een lekker krokant korstje bestrooi je de plakken eerst licht met bloem. 

recepten kalfszwezerik

De beste recepten komen uit de Franse keuken. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Kalfszwezerik Bio

  • Model: kalfszwezerik
  • Spaarpunten: 9
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 250 gram

    € 8,65


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Tags: Kalfszwezerik