Kalfslever Bio

Kalfslever is volgens kenners de lekkerste lever. De lever is minder stug dan runderlever en is na het bakken ook minder snel droog. Kalfslever kan, naar smaak, rosé gegeten worden.

Bereidingswijze

10 minuten bakken

Verwijder voor het bakken het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten, trekt de plak krom bij het bakken.

Recepten EKO Kalfslever

Kalfslever Bio
€ 3,99
  • Kalfslever Bio

Kalfslever is volgens kenners de lekkerste lever. De lever is minder stug dan runderlever en is na het bakken ook minder snel droog. Kalfslever kan, naar smaak, rosé gegeten worden.

Bereidingswijze

10 minuten bakken

Verwijder voor het bakken het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten, trekt de plak krom bij het bakken.

Recepten EKO Kalfslever

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Kalfslever Bio

  • Model: kalfslever
  • Spaarpunten: 4
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 150 gram

    € 3,99


  • Ambachtelijk sinds 1924
  • Gespecialiseerd in biologisch vlees.
  • Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
  • Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
  • Spaar voor gratis messenset.
  • Track and trace via versenfijn.nl

Tags: kalfslever, lever van het kalf