Kalfslever

Kalfslever is volgens kenners de lekkerste lever. De lever is minder stug dan runderlever en is na het bakken ook minder snel droog. Kalfslever kan, naar smaak, rosé gegeten worden.

Bereidingswijze

10 minuten bakken

Verwijder voor het bakken het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten, trekt de plak krom bij het bakken.

Recepten EKO Kalfslever

Kalfslever
€ 3,99
  • Kalfslever

Kalfslever is volgens kenners de lekkerste lever. De lever is minder stug dan runderlever en is na het bakken ook minder snel droog. Kalfslever kan, naar smaak, rosé gegeten worden.

Bereidingswijze

10 minuten bakken

Verwijder voor het bakken het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten, trekt de plak krom bij het bakken.

Recepten EKO Kalfslever

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Kalfslever

  • Model: kalfslever
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 150 gram

    € 3,99


Tags: kalfslever, lever van het kalf