Cote de boeuf Bio (1500 gram)
- Model: Cote du boeuf
- Spaarpunten: 39
- Beschikbaarheid: Op voorraad
-
Besteleenheid: 1500 gram
€ 47,40
- Ambachtelijk sinds 1924
- Gespecialiseerd in biologisch vlees.
- Voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis.
- Bezorging met gekoeld/diepvries transport.
- Spaar voor gratis messenset.
- Track and trace via versenfijn.nl
Cote du boeuf is de culinaire benaming voor het runderribstuk of rundersteak. Het komt van het deel tussen de dunne lende (entrecote) en de hals (hals/riblappen). Het vlees is fijn van draad en zacht en de appel is omhuld met een dun laagje vet.
Bereidingswijze
Het vlees in totaal 30 tot 40 min bakken.
Voor recepten, zie dit voortreffelijk recept met cote de boeuf
Tags: Cote du boeuf, rundvlees, biologisch, runderribstuk, rundersteak