Worst en Vleeswaren Bio

Biologische vleeswaren en worst kopen

Ben je op zoek naar biologische vleeswaren? Koop je biologische worst en biologische vleeswaren van hoge kwaliteit bij JP Puurvlees! Bij ons ben je op het juiste adres voor alle soorten biologische vleeswaren die wij zelf maken. Wij maken onze biologische producten bewust zelf, omdat we zo de kwaliteit van de biologische vleeswaren beter kunnen waarborgen. Doordat we daarbij biologisch vlees gebruiken, ben je verzekerd van vleeswaren van de hoogste kwaliteit, afkomstig van dieren die een goed leven gehad hebben.
Lamsham Bio

Lamsham Bio

Per 100 gram:  €4,19
Schouderham Bio

Schouderham Bio

Per 100 gram:  €3,29
Pastrami Bio

Pastrami Bio

Per 100 gram:  €3,30
Rundersalami  Bio

Rundersalami Bio

Per 100 gram:  €2,99
Vleeswaren-/worstpakket  Bio

Vleeswaren-/worstpakket Bio

Per stuk:  €10,99 €14,90
Bak-bacon Bio

Bak-bacon Bio

Per 100 gram:  €2,90
Bak-bacon Rund Bio

Bak-bacon Rund Bio

Per 100 gram:  €2,78
Beenham Bio

Beenham Bio

Per 100 gram:  €3,49
Carpaccio Bio

Carpaccio Bio

Per 100 gram:  €6,20
Casselerrib Bio

Casselerrib Bio

Per 100 gram:  €2,69
Chorizo Bio

Chorizo Bio

Per 100 gram:  €3,18
Gebraden gehakt Bio

Gebraden gehakt Bio

Per 100 gram:  €2,59
Gebraden kipfilet Bio

Gebraden kipfilet Bio

Per 100 gram:  €3,85
Gebraden rosbief  Bio

Gebraden rosbief Bio

Per 100 gram:  €3,45
Gebraden runderrollade Bio

Gebraden runderrollade Bio

Per 100 gram:  €3,30
Gebraden varkensfricandeau Bio

Gebraden varkensfricandeau Bio

Per 100 gram:  €3,29
Grillworst Bio

Grillworst Bio

Per 100 gram:  €2,08
Kalfssmeerleverworst Bio

Kalfssmeerleverworst Bio

Per stuk:  €4,70
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 33

Groots assortiment biologische worst en vleeswaren

Wij bieden een groot assortiment aan biologische vleeswaren. Je kunt bij JP Puurvlees onder andere beenham, grillham, schouderham, rauwe ham, gebraden gehakt, katenspek, Zeeuws spek, ontbijtspek, bacon, bakbacon, rookvlees en gerookte entrecote bestellen. Alle biologische vleeswaren maken wij zelf. Ben je benieuwd naar ons volledige assortiment biologische vleeswaren?

Bekijk dan ons hieronder het volledige assortiment.


Vleeswaren van dieren die een goed leven gehad hebben

Als biologische slager biedt JP Puurvlees alleen vlees aan van dieren die een goed leven gehad hebben. Wij vinden het welzijn van dieren namelijk erg belangrijk. Al ons vlees is daarom biologisch of wild. Het vlees dat we voor het maken van vleeswaren gebruiken is daarom afkomstig van boeren die we zorgvuldig uitgekozen hebben op de leefomstandigheden die ze hun dieren bieden. Zo kunnen de dieren vrij rondlopen, krijgen ze geen antibiotica en worden ze enkel met natuurlijk eten gevoerd. Dit zorgt niet alleen voor een goed leven voor het dier, maar verbetert ook de kwaliteit van het vlees.


Het verschil tussen vlees en vleeswaren

Van droge worst, chorizo en grillworst tot leverworst, rauwe ham en salami; je kunt het allemaal bij JP Puurvlees krijgen! Vroeger werden vleeswaren of charcuterie gemaakt omdat dit de levensduur van het vlees verlengde. De combinatie van onder meer zout en kruiden voorkomt dat het vlees gaat bederven, wat handig is als je geen moderne apparaten als koelkasten tot je beschikking hebt. Tegenwoordig eten we vleeswaren vooral omdat het proces waarbij ze gemaakt worden voor heerlijke smaken zorgt.


Wij leveren de biologische vleeswaren door heel Nederland

Voor biologische vleeswaren van hoge kwaliteit hoef je de deur niet uit, want onze bezorgers komen graag bij je langs om je bestelling af te leveren. JP Puurvlees levert door het hele land en ook in sommige delen van België! Je hoeft alleen maar je bestelling via onze webshop af te ronden. Doe je dit voor 12:00 uur ’s middags, dan heb je het zelfs de volgende dag al in huis. Om zeker te zijn dat je bestelling vers aankomt, maken we gebruik van gekoeld transport.


Biologische vleeswaren bestellen bij JP Puurvlees

Wil je online biologische vleeswaren bestellen? Plaats je bestelling dan direct bij JP Puurvlees! De vleeswaren zijn per 100 gram of per stuk te bestellen.


Vragen over ons biologisch vlees?

Heb je vragen over ons aanbod of de herkomst van ons vlees? Dan kun je gerust contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel naar TELNR of stuur ons een EMAIL. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen.


Lees meer