Ontdek onze biologische vleespakketten

Wat is een feest of diner zonder goed vlees op tafel? Precies, een feest zonder mals biologisch vlees kan inderdaad een veel beter feest worden. Met een variatie van heerlijk bereid biologisch vlees kun jij je gasten zeer goed verwennen. Als jij een groot feest of diner op de planning hebt staan en je gasten blij wilt verrassen met overheerlijk vlees, ben je bij JP Puurvlees helemaal aan het juiste adres. De heerlijkste kwaliteitsvleeslappen en -filets vind je hier en je kunt jouw biologische vlees ook nog eens direct online bestellen!


Kalfsvleespakket Bio

Kalfsvleespakket Bio

Per stuk:  €150,00
Kalfsvleespakket Bio (10 kg)

Kalfsvleespakket Bio (10 kg)

Per stuk:  €295,00
Vleeswaren-/worstpakket Bio

Vleeswaren-/worstpakket Bio

Per stuk:  €10,99 €14,90
Abonnement Vleespakket Angus rundvlees 10 kg Bio
Abonnement Vleespakket Lekker makkelijk Bio
Rundvlees winterpakket AngusBio

Rundvlees winterpakket AngusBio

Per stuk:  €50,00
Rundvleespakket ANgus Bio

Rundvleespakket ANgus Bio

Per stuk:  €90,00 €104,00
Rundvleespakket 10 kg Angus Bio

Rundvleespakket 10 kg Angus Bio

Per stuk:  €198,00
Rundvleespakket de Luxe Angus Bio

Rundvleespakket de Luxe Angus Bio

Per stuk:  €105,00 €120,00
Rundvleespakket de Luxe Angus Bio (10 kg)
Varkensvleespakket Bio

Varkensvleespakket Bio

Per stuk:  €104,00
varkensvleespakket de luxe Bio

varkensvleespakket de luxe Bio

Per stuk:  €124,00
Vleespakket Lekker makkelijk Bio

Vleespakket Lekker makkelijk Bio

Per stuk:  €100,00
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14

In onze webshop kun je makkelijk en snel vers biologisch vlees bestellen. Tegen een scherpe prijs kun je onze vleespakketten met biologisch natuurvlees online bestellen. Je hebt de keuze uit verschillende zorgvuldig samengestelde vleespakketten en die vind je allemaal op deze pagina. Dat is altijd makkelijk, want zo heb je een zeer compleet menu en je slaat voordelig in, omdat ons biologisch vlees online goedkoop te bestellen is dankzij de grote hoeveelheid die je in één bestelling doet. Ontdek onze verschillende biologische vleespakketten nu zelf!

Welke biologische vleespakketten zijn er?

We hebben 8 verschillende vleespakketten in ons assortiment zitten, ieder met een andere selectie van biologisch vlees. Voor de complete inhoud van het pakket, kun je het beste even bij het product zelf kijken. Door op een pakket te klikken, zie je precies de aantallen en de gram gewichten.

Onze pakketten:

Meer weten over onze biologische vleespakketten? Of wil je ze direct online biologisch bij ons bestellen? Dit kan via deze webshop. Je bent ook van harte welkom in onze biologische slagerij in Nunspeet.

Liever je bestelling telefonisch doorgeven? Dit kan via telefoonnummer: 06-51085943.

Vleesvoorraad invriezen

Een feest is natuurlijk niet de enige geldige reden om heerlijk biologisch kwaliteitsvlees te bestellen. Als jij houdt van een goed stuk vlees, is het handig om een grotere hoeveelheid biologisch vlees in te slaan en jouw biologische vlees online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Ons vlees kun je perfect in de vriezer bewaren, zodat jij altijd een voorraad mooie stukken vlees thuis hebt liggen. Altijd makkelijk, want zo hoef je voorlopig niet meer aan het vlees te denken tijdens het boodschappen doen. Met de verschillende pakketten is er voor ieder huishouden wat wils. Ieder pakket is anders gevuld, wel zo lekker! Pak dus je voordeel en sla je biologische vlees online goedkoop in. Wij leveren verse bestellingen door heel Nederland (in gekoelde transportwagens)!

JP Puurvlees staat voor kwaliteitsvlees

JP Puurvlees is een biologische slagerij in Nunspeet die ook online via de webshop het beste biologische vlees door heel Nederland levert. In onze online slagerij vind je een zeer groot assortiment aan biologisch natuurvlees en andere producten, zoals:varkensvlees, rundvlees, kalfsvlees, kip en kalkoen, wild en gevogelte en lamsvlees. Ook kun je bij JP Puurvlees terecht voor barbecuevlees, biologische wijnen, worst en vleeswaren.

Wij verkopen al ambachtelijk vlees sinds 1924 en zijn gespecialiseerd in biologisch vlees. JP Puurvlees is zich op puur biologisch vlees gaan richten, omdat de kwaliteit van het vlees een stuk hoger ligt en het is beter voor het dierenwelzijn. Niet alleen ons vlees is biologisch. Wij noemen onszelf de biologische slager en daarom verkopen we ook biologische wijnen, biologische marinades/kruiden en sauzen en complete vleespakketten. Zo kunt u voor uw diner of barbecue meteen een complete set aanschaffen, wel zo praktisch!

Voor 12 uur besteld, is de volgende dag in huis

Biologisch vlees bestellen doe je bij JP Puurvlees. Plaats jouw bestelling vandaag nog en heb jouw overheerlijke vleespakket morgen al in huis! Je kunt je online bestelling thuis laten bezorgen of je bestelling in de slagerij in Nunspeet op komen halen. Telefonisch bestellen is ook mogelijk via telefoonnummer: 06-51085943.

Lees meer