Bolognese saus BIO

Bolognese saus BIO

Prijs per stuk € 6,95

Champignon roomsaus BIO

Champignon roomsaus BIO

Prijs per stuk € 5,75

Cocktail saus BIO

Cocktail saus BIO

Prijs per stuk € 5,25

Gehaktkruiden Bio

Gehaktkruiden Bio

Prijs per stuk € 2,99

GKAZAS Olijfolie Bio

GKAZAS Olijfolie Bio

Prijs per stuk € 10,95

Italiaanse kruiden Bio

Italiaanse kruiden Bio

Prijs per stuk € 3,20

Kerriesaus BIO

Kerriesaus BIO

Prijs per stuk € 5,25

Kipkruiden Bio

Kipkruiden Bio

Prijs per stuk € 3,20

Knoflook saus Bio

Knoflook saus Bio

Prijs per stuk € 5,25

Mayonaise BIO

Mayonaise BIO

Prijs per stuk € 5,25

Oma's jacht saus met vlees BIO

Oma's jacht saus met vlees BIO

Prijs per stuk € 6,90

Oma's stoofpotje Bio

Oma's stoofpotje Bio

Prijs per stuk € 6,90

Pangang saus Bio

Pangang saus Bio

Prijs per stuk € 5,25

Portsaus BIO

Portsaus BIO

Prijs per stuk € 5,45

Saté saus BIO

Saté saus BIO

Prijs per stuk € 6,45

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 23

Marinade, kruiden, olijfolie en sauzen Bio

Marinade, kruiden, olijfolie en sauzen Bio

Onze biologische kruiden, sauzen en marinade

Om je diner of barbecue compleet te maken, zijn goede biologische marinade/kruiden en sauzen onmisbaar. Uiteraard is dit, net als het vlees en de wijn, bij ons ook biologisch. Je vindt bij ons verschillende losse kruiden en kruidenmixen, om het vlees nóg lekkerder te maken. Twijfel je over welke kruiden je het beste kunt gebruiken bij welk soort vlees? Wij adviseren je graag hierbij.

Wij hebben zoals je ziet verschillende losse kruiden en kruidenmixen. Wij laten je graag in een overzichtje zien wat wij in ons assortiment hebben en waar dit goed bij smaakt:

  • Gehaktkruiden: heerlijk om het gehakt mee op smaak te brengen.
  • Italiaanse kruiden: een kant en klare kruidenmix, zeer geschikt voor vlees en pasta.
  • Kipkruiden: perfect om de kip extra smaak te geven.
  • Vleeskruiden: een kant en klare kruidenmix voor ieder soort vlees.
  • Vloeibare kruidenmixen: de vloeibare kruidenmixen zijn zeer geschikt om in te marineren, bakken of om er een saus van te maken.