Workshop worstmaken

Workshop worstmaken

Prijs per stuk € 45,99

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Workshop

Workshop

Een biologische kookworkshop proberen?

Kook je graag biologisch en wil je daarom graag een biologische kookworkshop proberen? Dan ben je bij JP Puurvlees aan het juiste adres. Wij organiseren kookworkshops voor groepen. Je kunt met een groep leren worst maken in een echte worstmakerij. We maken grillworst en verse worst. Daarnaast leren we rollade knopen en hammen spuiten. Ook roken we vleesproducten met een rookkast van meer dan 80 jaar oud.

Tijdens de biologische kookworkshop krijg je met je groep ook de gelegenheid om allerlei soorten vleesproducten en wijnen te proeven. Dat belooft dus gegarandeerd een leuke middag te worden. Aan het einde van de workshop krijg je 1 kg worst om mee naar huis te nemen.

Je kunt ook een workshop BBQ-en aanvragen via www.smokeylicious.nl/workshops.

Lijkt het je ook leuk om een biologische kookworkshop te volgen? Meld je dan gelijk aan via onze webshop, of neem even contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 510 859 43.

JP Puurvlees, dé webshop voor biologisch vlees

JP Puurvlees is een slagerij en webshop van Jaap van der Plan die biologisch vlees verkoopt. Wij hebben het welzijn van het dier en de kwaliteit van het vlees hoog in het vaandel staan. In onze webshop verkopen we allerlei soorten biologisch vlees, van rund- en varkensvlees tot gevogelte en hele vleespakketten. Voor heerlijk vlees tegen een scherpe prijs zit je bij ons dus goed.

Je biologische vlees bestel je bij JP Puurvlees om de volgende redenen:

  • Dierenwelzijn en kwaliteit staat op de eerste plaats;
  • Uitgebreid assortiment aan biologisch vlees;
  • Eenvoudig online bestellen of ophalen in Nunspeet;
  • Beschikt over Skal keurmerk;
  • Eenvoudig en transparant bestelproces;
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen al in huis;
  • Van maandag tot en met zaterdag gekoeld verzonden;

Meld je aan voor een biologische kookworkshop!

Wil je een biologische kookworkshop proberen van JP Puurvlees? Dan kun je je direct aanmelden via onze webshop. Als je nog vragen over de cursus hebt dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 510 859 43 of door middel van het contactformulier op de website.