Biologisch vlees voor huisdieren

Biologisch bot voor je hond kopen? Je wilt het beste voor jezelf, maar natuurlijk ook voor je trouwe viervoeter(s). Voor je huisdier hebben we bij JP Puurvlees een uitgebreid assortiment aan biologisch vlees. Van kipstaaf tot een bot om op te kluiven. Verder hebben we vleesmixen, runderhart, alle soorten levers en nog meer. Biologisch vlees is afkomstig van dieren die een beter leven hebben gehad, en het vlees is een stuk gezonder.Bot voor de hond Bio (koe)

Bot voor de hond Bio (koe)

Per 100 gram:  €0,59
Knabbelpees voor uw huisdier  Bio

Knabbelpees voor uw huisdier Bio

Per 100 gram:  €1,25
Vleesmix voor uw huisdier  Bio

Vleesmix voor uw huisdier Bio

Per 100 gram:  €3,25 €4,25
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Waarom kiezen voor JP Puurvlees?

Wij willen alleen het beste voor mens- en dier. Dit geldt niet alleen voor de afkomst van het vlees, maar ook voor jou en je huisdier. Steeds meer mensen kiezen voor biologisch vlees en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Kwaliteit en het welzijn van de dieren staan bij JP Puurvlees hoog in het vaandel. We hebben daarnaast een keurmerk, zodat je altijd weet dat ons vlees aan alle regelgeving voldoet.

Kies je voor vlees van JP Puurvlees, dan kies je voor:

 • Dierenwelzijn en kwaliteit staan altijd centraal;
 • Divers en groot assortiment;
 • Thuis laten bezorgen of ophalen in Nunspeet;
 • Beschikt over Skal keurmerk;
 • Eenvoudig en transparant bestelproces.

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan biologisch (huisdier) vlees. Kies er bijvoorbeeld voor om een koe bot voor je hond te kopen. Neem gerust contact met ons op voor vragen over ons biologische vlees.

Vers vlees voor je hond van JP Puurvlees

Gun jij je hond ook gezond en biologisch vlees? Dan moet je zeker bij JP Puurvlees zijn. Ons vlees komt uitsluitend van dieren die een goed leven hebben gehad. Ze hebben bijvoorbeeld veel ruimte gekregen en zijn vaak naar buiten geweest. Het vlees heeft ook meer voedingsstoffen dan vlees uit de bio-industrie, en bijvoorbeeld een betere verhouding van vetzuren. Daarnaast zitten er ook minder schadelijke stoffen in zoals antibiotica. Want jij wil toch ook alleen het beste voor je huisdier?

De voordelen van biologisch vers vlees voor je huisdier:

 • Er zit probiotica in, dit zijn goede bacteriën die zorgen voor een betere weerstand;
 • Het bevat geen conserveringsmiddelen, chemicaliën en smaak- geur of kleurstoffen;
 • Het vocht in het vlees is goed voor de nieren van je huisdier;
 • Het vocht in het vlees is goed voor de nieren van je huisdier;
 • Doordat het geen koolhydraten en suikers bevat, is het beter voor het gebit.

Bestel online of kom langs in Nunspeet

Honden botten kopen of vers vlees voor je hond? We vinden het als slager belangrijk dat we nauw in contact staan met de boeren en met onze klanten. Om die reden ben je altijd welkom in onze slagerij in Nunspeet om te zien waar je vlees vandaan komt. Neem ook eens een kijkje tussen onze speciale aanbiedingen.

Je kunt natuurlijk ook je bestelling online plaatsen. Onze webshop is volledig gebruiksvriendelijk ingericht, waardoor je snel je bestelling kunt plaatsen. We versturen het vlees altijd in verpakkingen die stevig zijn en het vlees koel houden. Zo wordt het vlees altijd met dezelfde kwaliteit geleverd, als het wordt verstuurd. Wil je je bestelling liever ophalen? Dan is dat ook zeker mogelijk. Mocht je toch nog vragen hebben over onze webshop, slagerij of producten, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Lees meer