Rundvlees Bio

Probeer eens ons biologisch limousine rundvlees

Ben je op zoek naar een heerlijk stukje biologisch rundvlees? Je kunt dan eenvoudig biologisch rundvlees bestellen van hoge kwaliteit bij JP Puurvlees. Wij werken met speciaal geselecteerd biologisch rundvlees: ons biologisch Limousinerundvlees is speciaal voor ons geselecteerd en komt uit onze regio of uit de Belgische Ardennen.

Bij JPPuurvlees werken we uitsluitend met vrouwelijke dieren, omdat wij de smaak van dit biologische rundvlees beter vinden. Ook is vlees van vrouwelijke dieren fijner is van structuur.Bavette Bio(500 gram)

Bavette Bio(500 gram)

Per 100 gram:  €2,69
Entrecote Bio (150 gram)

Entrecote Bio (150 gram)

Per 100 gram:  €3,75
Hamburgers Bio

Hamburgers Bio

Per 100 gram:  €2,29
kogelbiefstuk Bio

kogelbiefstuk Bio

Per 100 gram:  €4,20
Ossenhaas  Bio (haasbiefstuk)

Ossenhaas Bio (haasbiefstuk)

Per 100 gram:  €8,00
Riblappen Bio

Riblappen Bio

Per 100 gram:  €2,29
Rundergehakt  Bio

Rundergehakt Bio

Per stuk:  €3,88 €4,62
SUCADELAPPEN BIO

SUCADELAPPEN BIO

Per 100 gram:  €2,39
Angus Rundergehakt   Bio (5000 gram)

Angus Rundergehakt Bio (5000 gram)

Per 100 gram:  €1,89
Entrecote Bio (250 gram)

Entrecote Bio (250 gram)

Per 100 gram:  €3,75
Rundergehakt   Bio (5000 gram)

Rundergehakt Bio (5000 gram)

Per stuk:  €87,25
Runderrollade  Bio (1000 gram)

Runderrollade Bio (1000 gram)

Per 100 gram:  €30,99
Schenkel met been  Bio

Schenkel met been Bio

Per 100 gram:  €1,86
Ossenstaart  Bio

Ossenstaart Bio

Per 100 gram:  €1,99
Doorregen runderlappen Bio

Doorregen runderlappen Bio

Per 100 gram:  €2,19
Picanha  Bio (1500 gram)

Picanha Bio (1500 gram)

Per 100 gram:  €3,19
Skirt Steak Bio

Skirt Steak Bio

Per 100 gram:  €2,79
Angus Cote de boeuf Bio  (1000 gram)

Angus Cote de boeuf Bio (1000 gram)

Per 100 gram:  €4,06
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 79

Ook biologisch rundvlees bestellen?

Als je biologisch rundvlees wilt kopen, ben je op de juiste plek in onze webwinkel: wij garanderen dat ons biologisch rundvlees van hoge kwaliteit is en tevens diervriendelijk is. Daarbij is ons biologisch vlees ook nog eens verkrijgbaar tegen een redelijke prijs. Elke week bestellen we  biologische limousine runderen bij onze leverancier ARIDA Veehandel bvba, die de kwaliteit limouisine runderen levert die wij aan jou willen bieden. Deze runderen laten we slachten bij slachterij Tomassen. Wil je biologisch limouisine rundvlees kopen?

Biologisch rundvlees

Ben je op zoek naar een heerlijk stukje biologisch rundvlees? Je kunt dan eenvoudig biologisch rundvlees bestellen van hoge kwaliteit bij JP Puurvlees. Wij werken met speciaal vlees: ons biologisch Limousine rundvlees is speciaal voor ons geselecteerd en komt uit de regio Nunspeet of uit de Belgische Ardennen.

Biologisch rundvlees bestellen bij JP Puurvlees

Wil jij biologisch Limousine rundvlees kopen? Doe dit dan via de webshop van JP Puurvlees, wij leveren heel snel en bezorgen aan huis. Het vlees wordt vers geleverd dankzij ons gekoeld transport. Voordat je het weet kun je al genieten van je eigen stukje mals rundvlees.

Bekijk het complete assortiment bio rundvlees

Waar kun jij van smullen? Simpel rundergehakt of hamburgers, een luxe entrecote of kogelbiefstuk, een bijzondere picanha of bavette, of mals hacheevlees of oma’s stoofpotje vlees. Al dit biologisch rundvlees kun je bestellen bij JP Puurvlees. Bekijk hierboven ons complete assortiment biologisch rundvlees. Wij hebben onder andere de volgende soorten liggen:

Wanneer is rundvlees biologisch?

Biologisch rundvlees is duurzaam vlees, het hoort op een eerlijke wijze geproduceerd te worden met aandacht voor dierenwelzijn en het milieu. Bij de totstandkoming van biologisch duurzaam rundvlees moeten alle betrokken partijen aan strenge eisen voldoen. Deze eisen gaan bijvoorbeeld over het dierenwelzijn en de productie.

Het vlees dat wij verkopen in onze webshop en fysieke winkel in Nunspeet is biologisch en dus duurzaam. Wij gaan alleen samenwerkingen aan met boerderijen die biologisch boeren. De dieren mogen grazen in de weide, eten biologisch voer en krijgen zo min mogelijk antibiotica toegediend. Je kan ervan uitgaan dat ze een goed leven hebben gehad.

Biologisch rundvlees kopen bij JP Puurvlees

Als je biologisch rundvlees wilt kopen, ben je op de juiste plek in onze webwinkel: wij garanderen dat ons biologisch rundvlees van hoge kwaliteit is en tevens diervriendelijk is. Daarbij is ons biologisch vlees ook nog eens verkrijgbaar tegen een redelijke prijs.

Rundvlees van Limousine runderen

Bij JP Puurvlees werken we uitsluitend met vrouwelijke runderen, omdat wij de smaak van dit rundvlees beter vinden. Ook is vlees van vrouwelijke dieren fijner van structuur. Elke week bestellen we biologisch rundvlees bij onze leverancier ARIDA Veehandel bvba. Dit vlees is afkomstig van Limousine runderen. De leverancier is SKAL gecertificeerd, hij wordt regelmatig gecontroleerd op de leefomstandigheden van zijn runderen. Hij zorgt dus goed voor zijn dieren en levert echte kwaliteit af. Precies deze kwaliteit willen wij aanbieden aan onze klanten.

Plaats direct een bestelling

Hou jij van vlees, maar vind je dierenwelzijn ook belangrijk? Kies dan voor biologisch rundvlees. Bekijk het assortiment op deze pagina en maak een keuze. Voor welk stuk vlees ga jij dit keer? Op de productpagina lees je aanvullende informatie over het product. Je voegt het product toe aan je winkelwagen en je rondt de bestelling af. Je bestelling wordt in heel Nederland bezorgd met gekoeld transport van PostNL.

Bij vragen mag je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over ons biologisch vlees en voorzien je graag van eerlijk advies. Wist je dat we ook biologische catering verzorgen? Op de website vind je hier meer informatie over.

Lees meer