Cote de boeuf (1500 gram)

Cote du boeuf is de culinaire benaming voor het runderribstuk of rundersteak. Het komt van het deel tussen de dunne lende (entrecote) en de hals (hals/riblappen). Het vlees is fijn van draad en zacht en de appel is omhuld met een dun laagje vet.

Bereidingswijze

Het vlees in totaal 30 tot 40 min bakken.

Voor recepten, zie dit voortreffelijk recept met cote de boeuf



Cote de boeuf (1500 gram)
€ 38,85
  • Cote de boeuf (1500 gram)

Cote du boeuf is de culinaire benaming voor het runderribstuk of rundersteak. Het komt van het deel tussen de dunne lende (entrecote) en de hals (hals/riblappen). Het vlees is fijn van draad en zacht en de appel is omhuld met een dun laagje vet.

Bereidingswijze

Het vlees in totaal 30 tot 40 min bakken.

Voor recepten, zie dit voortreffelijk recept met cote de boeuf



Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet je inloggen of zich registreren

Cote de boeuf (1500 gram)

  • Model: Cote du boeuf
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Besteleenheid: 1500 gram

    € 38,85


Tags: Cote du boeuf, rundvlees, biologisch, runderribstuk, rundersteak